Volgend open huis:
9 september 2018
Dagen tot de volgende ontdekkingsreis
142
S-Sent

Intuïtie jaar
S-Sent is een opleidingsinstituut gespecialiseerd in het ontwikkelen van je intuitie en het verwezenlijken van jezelf in je leven en werk.
 
In het intuitie jaar staat jouw intuitie en het beheren van je energie centraal. Je start met lessen over 'Energy tools & intuition'. Je leert voelen hoe het is om in verbinding te zijn met jezelf. Je oefent met 'bij jezelf blijven' en je eigen ruimte helder te houden en hoe je het onderscheid houdt in de energie tussen jou en een ander. Oftewel je leert je energie te beheren. Je ontwikkelt je intuïtie: je eigen weten en leert hierop te vertrouwen, zodat je beslissingen neemt die voor jou kloppen. 
 
Na het ontwikkelen van je 'Energy tools & intuition' ga je je eigen weten over jezelf verdiepen. Je krijgt zicht op je eigen weten in de 7 grote thema's in het leven; vertrouwen en vitaliteit, emoties, innerlijke richting, genegenheid, communicatie, inzicht, je eigen weten en autonomie. Je leest als het ware het boek over jezelf en je leven. Je wordt steeds meer jezelf en leert je potentieel kennen. Dit werkt inspirerend en brengt je leven op stroom.

Na dit basis jaar kun je je specialiseren in de healing en reading opleiding en/of thema workshops volgen.   
 
The proof of the pudding is in eating it
Wil je ervaren hoe intuïtie werkt, hoe het voelt als je in verbinding bent met jezelf, kom dan naar de gratis workshop en open huis! 
 

 Intuïtie jaar: september 2018 

Uitgebreide info Arnhem: 

Inschrijfformulier: 


De opleiding is ervaringsgericht, naast de les is er geen extra studielast.
___________________________

Gratis open huis en workshop: Intuitie en je verbinding met jezelf.

Arnhem: De Wiltstraat 6, Arnhem
 
9 september: 10.00 - 12.30 uur

Tijdens de workshop ga je ontdekken wat intuïtie is, hoe energie werkt en hoe het is als je in verbinding met jezelf bent. Je krijgt ook een reading, dat is een beschrijving van je energie en geeft een beeld van wat je aan het leren bent, wat je doelen zijn en welke stappen je nu kunt zetten. 

De gratis workshop en open huis geeft een goed beeld van wat de opleiding voor jou kan betekenen.

Je kunt je opgeven via:
a.reinders@s-sent.nl