Volgend open huis:
9 september 2018
Dagen tot de volgende ontdekkingsreis
77
S-Sent

Intuïtie jaar
In het intuitie jaar staat het ontwikkelen van je intuitie en het beheren van je energie centraal. Je start met 'Energy tools & intuition'. Je leert voelen hoe het is om in verbinding te zijn met jezelf, bij jezelf te blijven en je eigen ruimte helder te houden. Je leert over het onderscheid in de energie tussen jou en een ander en hoe je op stroom blijft. Je ontwikkelt je intuïtie en leert erop te vertrouwen, zodat je beslissingen neemt die voor jou kloppen. 
 
Hierna verdiep je je eigen weten over jezelf. Je krijgt zicht op je eigen weten in de 7 grote thema's in het leven; vertrouwen en vitaliteit, emoties, innerlijke richting, genegenheid, communicatie, inzicht, je eigen weten en autonomie. Je leest als het ware het boek over jezelf en je leven. Je wordt steeds meer jezelf en je komt op stroom met jouw leven en jouw doelen

Na dit intuitie jaar 
kun je je specialiseren in de healing en reading opleiding of kiezen voor de leerlijn jezelf verwezenlijken.
 
The proof of the pudding is in eating it
Wil je kennsimaken, doe dan mee aan een van de korte Energy tools & intuition cursussen, of kom dan naar de gratis workshop! 
 

 Intuïtie jaar: september 2018 
De opleiding is ervaringsgericht, naast de lessen is er geen extra studielast. 

Uitgebreide info Arnhem: 

Inschrijfformulier: 

___________________________Kennismaken? 
Kom naar de gratis workshop: Intuitie en je verbinding met jezelf.

Arnhem: De Wiltstraat 6, Arnhem 
9 september: 10.00 - 12.30 uur


Tijdens de workshop maak je kennis met je intuïtie en leer je in verbinding te zijn met jezelf. Je krijgt ook een reading, dat is een beschrijving van je energie en geeft een beeld van wat je aan het leren bent en je doelen op dit moment. Het geeft een goed beeld van wat S-Sent voor je kan betekenen. 


Je kunt je opgeven via:
a.reinders@s-sent.nl