Volgend open huis:
16 december 2017
Dagen tot de volgende ontdekkingsreis
3
S-Sent
 
Basis 1 Intuïtie en de JE in jezelf
Tijdens het opleidingstraject bij S-Sent begin je met het ont-wikkelen van je intuitie en de Basis 1 Intuïtie en de JE in jezelf. Je leert voelen hoe het is om in verbinding te zijn met jezelf en in 'ik ben' te zijn. Je gaat oefenen met 'bij jezelf blijven', hoe je het onderscheid houdt in de energie tussen jou en een ander en hoe je kunt zorgen dat je leven of werk geen energievreter wordt. Je leert over energie en daar me om te gaan. Dit doe je door je intuïtie te ontwikkelen: je eigen en innerlijk weten. Je leert hierop te vertrouwen, zodat je jezelf en jouw potentieel, of dat van je project, of bedrijf, kunt verwezenlijken. Dit inspireert en brengt je leven en werk op stroom!
 
Na de Basis 1 kun je jouw intuïtie en je eigen weten over jezelf verdiepen in de opleiding Basis 2 Eigen weten in zeven thema's. Je krijgt zicht op je eigen weten in de 7 grote thema's in het leven; in je vertrouwen en vitaliteit zijn, in je gevoel zijn, je eigen doelen en je innerlijke richting, je genegenheid voor jezelf en anderen, communicatie met jezelf en anderen, inzicht en intuïtie, je eigen weten en autonomie. Je leest als het ware je eigen boek over jezelf en jouw leven, hoe jij de dingen doet en waarom. Je wordt steeds meer jezelf. Na deze basisopleiding kun je je specialiseren in de healing en reading opleiding en/of thema workshops volgen gericht op het het verwezenlijken van jezelf en jouw potentieel.   
 
The proof of the pudding is in eating it
Wil je zelf ervaren hoe intuïtie werkt, hoe het voelt als je in verbinding bent met jezelf, kom dan naar een van de gratis workshops in Arnhem of Huizen, of onderzoek dit in de korte cursussen van drie lessen bij een van de Volksuniversiteiten. 
 
 

 Opleiding: Intuitie en de JE in jezelf
De volgende opleidingen starten in 2018. De opleiding bestaat uit 12 lessen. Opleidingen van S-Sent zijn ervaringsgericht, naast de lessen is er geen extra studielast.

Uitgebreide info Arnhem: 

Inschrijfformulier: 


Gratis workshop: 
Intuitie en je gevoel volgen

Arnhem: De Wiltstraat 6, Arnhem 
16 december: 10.00 - 12.30 uur 
20 januari: 10.00 - 12.30 uur

Je kunt je opgeven via:
a.reinders@s-sent.nl


Tijdens de workshop ga je zelf ervaren wat intuïtie en eigen weten is en hoe je deze kunt ontwikkelen. Je ervaart hoe energie werkt, hoe je bent als je in verbinding met jezelf bent en hoe het is als je je gevoel volgt. Op 20 januari kun je ook een reading of een healing krijgen. Een reading is een beschrijving van je energie en geeft een beeld van wat je aan het leren bent, wat je doelen zijn en welke stappen je nu kunt zetten. Een healing is het in balans brengen van de energie. 

De workshop en de reading/healing zijn gratis en geeft een goed beeld van wat de opleiding voor jou kan betekenen.