Volgend open huis:
3 februari 2018
Dagen tot de volgende ontdekkingsreis
-18
S-Sent
 
Basis 1 Intuïtie en de JE in jezelf
S-Sent is een school en staat voor 'Jezelf verwezenlijken in je leven en werk'. Want jouw leven gaat over jou en het bewandelen van jouw pad. Tijdens het opleidingstraject bij S-Sent begin je in de Basis 1. Je leert voelen hoe het is om in verbinding te zijn met jezelf en in 'ik ben' te zijn. Je gaat oefenen met 'bij jezelf blijven', hoe je het onderscheid houdt in de energie tussen jou en een ander en hoe je kunt zorgen dat je leven of werk geen energievreter wordt. Je leert over energie en daar me om te gaan. Je ontwikkelt dus je intuïtie: je eigen en innerlijk weten. Je leert hierop te vertrouwen, zodat je jezelf en jouw potentieel kunt verwezenlijken. Dit werkt inspirerend en brengt je leven op stroom.
 
Na de Basis 1 kun je jouw intuïtie en je eigen weten over jezelf verdiepen in de Basis 2 Eigen weten in zeven thema's. Je krijgt zicht op je eigen weten in de 7 grote thema's in het leven; in je vertrouwen en vitaliteit zijn, in je gevoel zijn, je eigen doelen en je innerlijke richting, je genegenheid voor jezelf en anderen, communicatie met jezelf en anderen, inzicht en intuïtie, je eigen weten en autonomie. Je leest als het ware je eigen boek over jezelf en jouw leven, hoe jij de dingen doet en waarom. Je wordt steeds meer jezelf. Na deze basisopleiding kun je je specialiseren in de healing en reading opleiding en/of thema workshops volgen gericht op het het verwezenlijken van jezelf en jouw potentieel.   
 
The proof of the pudding is in eating it
Wil je zelf ervaren hoe intuïtie werkt, hoe het voelt als je in verbinding bent met jezelf, kom dan naar een van de gratis open huis en workshop in Arnhem, of onderzoek dit in de korte cursussen van drie lessen bij een van de Volksuniversiteiten. 
 
 

 Basis 1: Intuitie en de JE in jezelf
De volgende opleidingen starten in 2018. De opleiding bestaat uit 12 lessen. Opleidingen van S-Sent zijn ervaringsgericht, naast de lessen is er geen extra studielast.

Uitgebreide info Arnhem: 

Inschrijfformulier: 

___________________________

Gratis open huis en workshop: Intuitie en je verbinding met jezelf.

Arnhem: De Wiltstraat 6, Arnhem
 
3 februari: 10.00 - 12.30 uur

Tijdens de workshop en open huis ga je door ervaringsgerichte oefeningen ontdekken wat intuïtie is, hoe energie werkt en hoe het is als je meer in verbinding met jezelf bent. Naast de workshop krijg je een reading, dat is een beschrijving van je energie en geeft een beeld van wat je aan het leren bent, wat je doelen zijn en welke stappen je nu kunt zetten. Ook krijg je een healing, dat is het in balans brengen van de energie. 

De gratis workshop en open huis geeft e
en goed beeld van wat de opleiding voor jou kan betekenen.

Je kunt je opgeven via:
a.reinders@s-sent.nl