Volgend open huis:
3 februari 2018
Dagen tot de volgende ontdekkingsreis
-18
S-Sent


Flow, overgave en vertrouwen
In interactie met de wereld en de ander is er dat ultieme moment waar je tot je recht komt. Je bent in je kracht, volledig aanwezig en op stroom. Echter soms werpt het leven je uitdagingen voor je voeten, of raak je je vertrouwen kwijt. Het stroomt niet meer, je doelen lijken eerder op foute beslissingen en het ljkt of alles tegen zit. Flow, vertrouwen en overgave, zijn onderwerpen die altijd een rol spelen in het verwezenlijken van jouw potentieel en jouw doelen.

Tijdens de opleiding gaan we ervaren hoe het is om niet te vechten met het leven en ruimte te maken voor het beleven van het leven zelf. De controle los te laten en de flow te herkennen. V
ragen komen aan de orde als: wanneer ben je in overeenstemming met jezelf, het leven en jouw doelen en gaat alles als vanzelf, wanneer juist niet, ga je in gevecht en geef je je vertrouwen op? Waar hapert de stroom? Zijn er beren op je weg? En wat wil je hierover loslaten en bijstellen, zodat je een dieper vertrouwen in jezelf aanboort en volop kan genieten van wat er zomaar is?

Leerlijn: Jezelf verwezenlijken
De opleidingen 'Jouw potentieel', 'Kracht' en 'Flow, overgave en vertrouwen', kunnen los van elkaar gevolgd worden. Samen vormen ze 'Jezelf verwezenlijken'.  


Deze opleiding is onderdeel van de Leerlijn: Jezelf vrewezenlijken.  

Arnhem: 22/4, 5/5, 19/5, 2/6, 16/6, 30/6, 10.00 – 15.45 uur 
De Nieuwe Hommel,
De Wiltstraat 6, Arnhem.

Huizen: dinsdagavond 23 januari t/m 17 april, 19.30 – 22.00 uur. 
Valkenaarstraat 70, Huizen. 

Opleidingen en workshops van S-Sent zijn ervaringsgericht, naast de lessen is er geen extra studielast. 

Deelname: Na Basis 2 Eigen weten in 7 thema's.
Kosten: € 360,- voor particulieren, € 300,- voor Gelrepashouders en € 420,- ex btw voor bedrijven. 

Betaling kan in termijnen.

Inschrijven: via inschrijfformulier. 

Flyer:    


Inschrijfformulier: