Volgend open huis:
20 januari 2018
Dagen tot de volgende ontdekkingsreis
3
S-Sent

De lessen gaan over jou, je leven en het verwezenlijken van jezelf en je doelen in je leven. Door je intuïtie te ontwikkelen tot een betrouwbaar instrument krijg je zicht op wie je in bent, wat je wezenlijke doelen zijn in je leven en hoe je jezelf kunt manifesteren. Je voelt wat klopt voor jou en leert ernaar handelen. In de les is er: self-healing, opdoen van inzicht en eigen weten, ontwikkelen van vaardigheden en niet te vergeten humor en gemak. 

Je start met Basis 1 en 2 (het Basisjaar) en rond je af met een diploma. Daarna kun je kiezen voor losse workshops, of één van de twee leerlijnen, opleidingen die je afrondt met een diploma.
 Jezelf verwezenlijken: je ontwikkelt jouw potentieel en leert over het proces van manifesteren, in je kracht zijn en flow. 
 Ik ben, jij ook!: je ontwikkelt je healing energie en leert readingen geven in respectievelijk de healing- en readingopleiding. 


De opleidingen en workshops die wij aanbieden zijn:
Klik hier voor de agenda: 

Gratis workshop en open huis:

Intuitie en je gevoel volgen

Arnhem: De Wiltstraat 6, Arnhem 
20 januari: 10.00 - 13.00 uur


Je kunt je opgeven via:
a.reinders@s-sent.nl


Tijdens de workshop en het open huis ga je zelf ervaren wat intuïtie en eigen weten is en hoe je deze kunt ontwikkelen. Je ervaart hoe energie werkt, hoe je bent als je in verbinding met jezelf bent en hoe het is als je je gevoel volgt. Je kunt ook een reading of een healing krijgen. Een reading is een beschrijving van je energie en geeft een beeld van wat je aan het leren bent, wat je doelen zijn en welke stappen je nu kunt zetten. Een healing is het in balans brengen van de energie. 
De workshop en de reading/healing zijn gratis en geeft een goed beeld van wat de opleiding voor jou kan betekenen.