Event: Boost je Bedrijf van Binnenuit

Klaar voor een spetterende start in september?

Je bedrijf is jouw creatie. Een manier om je drijfveren, je missie, je passie, je why of hoe je het ook noemen wilt, te manifesteren en zo jouw bijdrage te leveren.

Op zoek naar zin, vorm en beweging voor je bedrijf?

Veel bewuste ondernemers zijn op zoek. Op zoek naar manieren om hun bedrijf te laten groeien – maar dan wel op een manier waarbij ze trouw zijn aan hun eigen drijfveren en principes.

Dat roept vragen op als:

  • Wat wil ik écht bereiken met mijn onderneming? Wat is mijn why?
  • Waarom lukt het me niet om de eerstvolgende stap te zetten in de ontwikkeling van mijn bedrijf? Ligt het aan mijn mindset, innerlijke blokkades of neem ik niet de goede acties?
  • Hoe trek ik de klanten aan die bij me passen?
  • Hoe maak ik mezelf en mijn bedrijf op een integere manier zichtbaar?
  • Ethische marketing, bestaat dat? Hoe doe je dat?

Stel jij jezelf zulke vragen ook? Wil je je bedrijf verder laten groeien, meer in lijn met wat jij in de wereld wilt zetten? Meer teweegbrengen met de dingen waar jij energie van krijgt, meer maatschappelijke impact creëren, meer mensen bereiken met wat je te bieden hebt?

Vind jouw antwoorden – op 13 september in Culemborg!

Jouw antwoorden vind je op het Boost je bedrijf van binnenuit-event. Een inspirerende speeltuin waar 10 ondernemers hun specialisatie inzetten om je te helpen jouw zin en jouw vorm te vinden en je bedrijf in (een nieuwe) beweging te brengen.

Meld je direct aan

Wil je op de hoogte gehouden worden en een mail ontvangen zodra we meer informatie over het programma plaatsen op de website? Stuur dan een mail naar info@boostjebedrijfvanbinnenuit.nl.