Data en locaties

NULPUNT Editie 5 Noord-Nederland, in Den Andel

Op 12 oktober zijn we in Noord-Nederland in Den Andel. Het adres is De Streekweg 41, Den Andel.Onze host en gastsprekers zijn Henk Pieter Bouma en Engbert Breuker van Pentascope en Marco Kooijinga. Alle drie hebben zij op hun eigen wijze ervaring met de rol van inzicht en essentie in organisaties, oftewel zij maken ook de ijsberg onder water zichtbaar! Zo is Marco samen met zijn collega’s al een aantal jaren actief binnen zijn bedrijf met het opstellen van projecten, waardoor zichtbaar wordt wat er op essentie niveau speelt. Henk Pieter en Engbert hebben in hun werk als organisatie ontwikkelaars altijd te maken met die ijsberg. Vaak is dat ook de expliciete vraag van opdrachtgevers. Hoe krijgen we wat onzichtbaar is, maar vaak wel voelbaar, op tafel. Na de inleidende lezing verzorgen zij ieder, naast het vaste NULPUNT programma, een van de workshops waarbij ze ingaan op deze ‘onderwaterwereld’.

De ontvangst is om 13.00 uur en we starten om 13.30 uur. Het programma ronden we samen tussen 17.00 en 18.00 uur af, onder het genot van een hapje en een drankje. Kosten voor deze NULPUNT middag zijn € 65,-.

Inschrijven: Schrijf je in door een mail te sturen naar a.reinders@s-sent.nl. Je krijgt dan zsm alle praktische informatie mbt jouw deelname aan het Nulpunt evenement en de factuur om te betalen. De kosten voor deelname zijn € 65,- incl. btw.