Geborgenheid en in je lichaam zijn


GEBORGENHEID EN
 IN JE LICHAAM ZIJN 

Voelen en ervaren. Er zijn. Bewust aanwezig zijn. Dat wordt ook wel eens presence genoemd. Doordat je bewust aanwezig bent voel je wat er in en om je heen gebeurt. De ander voelt dit ook en gaat er als vanzelf in mee. Voelt jouw kracht, jouw aanwezigheid. Je bent er!

In je lichaam zijn is in het hier en nu zijn. Het leven is dan heel simpel. Er is geen moeite, geen verwachting, gewoon er zijn. Je ben aan het ervaren. In verbinding, met jezelf met je omgeving. Je energie stroomt vanzelf en er is vanzelf een besluit; dit voelt fijn, of hier wil ik van weg. Of er is vanzelf een inzicht, een volgende stap of flow.

Dit ‘in de ervaring zijn’ vraagt vertrouwen. Het gaat over verbonden zijn met de aarde. In hoeverre je er bent, in hoeverre je in je lichaam bent. Als mens schiet je gemakkelijk in een overtuiging, in een oude angst, of het enthousiasme voor een nieuw plan. Je vergeet dan te ervaren, in het hier en nu en te voelen wat er is. Heb je wel eens een dolfijn een plan zien maken? Ze weten precies waar ze moeten zijn, maar dan zonder plan. Of een eekhoorn? Deze zijn in de herfst heel druk met eikeltjes verzamelen, maar dan zonder overzicht, controle of enige vorm van verzekering.

In je lichaam zijn gaat erover dat je als wezen in je lichaam bent, het gaat over de relatie tussen je wezen en je lichaam. Tijdens de lessen ga je ruimte maken voor het vertrouwen om in je lichaam te zijn en bewust aanwezig te zijn. Daarvan te genieten, in ‘Ik ben’ zijn en het hier en nu.  Geborgenheid en in je lichaam zijn voorjaar 2019

Hands on healing
Tijdens de lessen ga je ook kennismaken met hands on healing. In communicatie met jezelf en het wezen van de ander wordt duidelijk waarop op dat moment in het lichaam aandacht nodig is. De healer raakt aan en masseert waardoor energie in beweging kan komen en eventueel losgelaten.

Data: zaterdag 24/3, 13/4, 27/4, 18/5, 9/6, 29/6.
Tijd: 10.00 – 15.45 uur
Locatie: Sloetstraat 66, Arnhem.
Kosten: € 360,- voor particulieren en € 420,- voor zzp-ers en bedrijven.
Deelname: na de basisopleiding

Om in te schrijven, download hier het  Inschrijfformulier


De opleiding is ervaringsgericht, naast de lessen is er geen extra studielast.