Reading-Healing

In English

Dialoog van de ziel
Een reading is een beschrijving van je energie en geeft op wezenlijk niveau inzicht in je vraag, je doelen en de stappen die je nu kunt zetten. Het geeft waardevolle informatie over wat je op essentie niveau aan het uitzoeken en leren bent. Door dit inzicht, de aandacht en de beweging tijdens het proces van de reading, kom je in verbinding met jezelf, je eigen antwoorden en kun je weer verder!
Huizen (of via Zoom): door Annelita Reinders, thema’s staan hieronder. Je kunt een individuele reading krijgen, samen met je partner, team of als leidinggevende.
Arnhem: op zaterdag (13/11, 11/12) geven studenten van de Graduate opleiding uitgebreide readingen op een vraag die je hebt. Kosten zijn 35,-. Opgeven kan via a.reinders@s-sent.nl

READING

Korte reading Wat je bezig houdt 30 min. € 45,-
Uitgebreide reading Je leven nu, je vraag 90 min. € 90,-
Eigen geboorte Je energie bij je geboorte 120 min. € 120,-
Familie Je familie, jij in essentie en je karakter 120 min. € 120,-
Gezondheid Bij ziekte en gezondheidsvragen 120 min. € 120,-
Vrouw zijn De vrouw die je bent 120 min. € 120,-
Zwangerschap Je zwangerschap of vraag 120 min. € 120,-
Relatie Je relatie (1 of 2 personen) 120 min. € 120,-
Loopbaan Je werk, je kwaliteiten en je doelen 120 min. € 150,-
Organisatie Je bedrijf en de ontwikkeling 120 min. € 200,-

HEALING

Een healing is erop gericht om de energie weer in balans te brengen, zodat de energie weer stroomt. Het werkt helend. Het helpt je los te laten wat oud is en ruimte te maken voor de nieuwe energie, je groei. Bij een lange reading van 120 minuten krijg je een healing van 30 minuten. Een losse healing is € 50,-. Inclusief een verslag zijn de kosten € 70,-.

JE HUIS

Soms blijft de energie van oude bewoners in een huis hangen. Je kunt als nieuwe bewoner je huis laten gronden en de energie laten schoonmaken, zodat de energie weer stroomt. De kosten zijn € 150,-, excl. reiskosten. Wil je de energielijnen die door het huis lopen in kaart laten brengen, zodat je weet waar je je bureau, of bed het beste kunt plaatsen. Kosten hiervoor zijn € 100,-.


HET NIVEAU 

Reading en healingen zijn op essentie niveau. Het geeft inzicht in de ijsberg onder water, wat er op onbewust niveau speelt.

De praktijk
In de praktijk heb je je ervaringen,  je gedrag, ervaar je een probleem en neem je je beslissingen.

De psychologie
Achter je gedrag ligt je karakter, wie je bent voor de buitenwereld en bij een bedrijf de cultuur.

De essentie
Achter de praktijk en je gedrag zit jij, wie je in wezen bent en waar je bedrijf is de kern voor staat.
Daar zit de eigen  wijsheid. Een reading is op dit niveau. Een kijkje in de ziel!

Een reactie op LinkedIn: “Ik heb net een reading gehad. Ongelooflijk en fascinerend hoeveel informatie daar uit naar voren komt. Een cadeautje! Wat is ze krachtig zo 1:1!”