Vrouw zijn


JOUW EIGEN WIJSHEID ALS VROUW 
Stel je komt de wijze oude vrouw tegen die jij over … jaar bent? Wat zegt ze dan tegen jezelf nu? Tegen de vrouw die jij nu bent. Wat adviseert ze je om meer aandacht te geven. Meer tijd om dieper te voelen? Je innerlijke wijsheid te volgen? Met je volle aandacht er te zijn voor jezelf en voor anderen? In de vrouw die jij bent zit jouw wijsheid, jouw eigen weten over vrouw zijn. Die is wijs. Heel wijs. En misschien ook zacht en ruimte makend, aanwezig en geduldig. Liefhebbend en verzorgend. Daadkrachtig, creërend en ondernemend. In hoe jij er bent kun je er voor kiezen om er vanuit jouw vrouwelijke energie te zijn, vanuit jouw wijsheid als vrouw.

Tijdens vijf avonden hebben we les rondom het thema: Je eigen wijsheid als vrouw. Je gaat het verschil voelen tussen een gronding en een vrouwelijk gronding en contact maken met jouw eigen wijsheid, jouw weten over vrouw zijn, uniek en eigen.

Locatie: Huizen
Data: 1/10, 15/10, 29/10, 12/11, 27/11 en 10/12, 19.30 -22.00 uur. Daarnaast bezoeken we een energieplek waar veel informatie is over ‘Vrouw zijn’. De datum stemmen we af met de groep.
Kosten: 32,50 per les of 37,50 voor ZZP-ers en bedrijven.
Deelname: na het Intuïtiejaar, cq. de basiscursussen.