Vrouwelijk leiderschap


JOUW EIGEN WIJSHEID ALS VROUW IN DE PRAKTIJK 
Stel je komt de wijze oude vrouw tegen die jij over … jaar bent? Wat zegt ze dan tegen jezelf nu? Tegen de vrouw die jij nu bent, hoe jij het nu doet in je werk, of als leider? Wat adviseert ze je om meer aandacht te geven? Wat weet zij over het innemen van je plek, of hoe je als vrouw in je kracht kan zijn in je werk of als leider?

In de vrouw die jij bent zit jouw wijsheid, jouw eigen weten over vrouw zijn. Die is wijs. Heel wijs. En misschien ook zacht en ruimte makend, aanwezig en geduldig. Liefhebbend en verzorgend. Daadkrachtig, creërend en ondernemend. In hoe jij er bent kun je er voor kiezen om er vanuit jouw vrouwelijke energie te zijn, vanuit jouw wijsheid als vrouw. Dit maakt het verschil in hoe jij leiding geeft, hoe jij je werk of een project aanpakt.

Om de week op dinsdagavond hebben we les rondom het thema ‘Je eigen wijsheid als vrouw’. Je gaat contact maken met jouw weten over vrouw zijn, jouw eigen wijsheid, uniek en eigen. En vervolgens gaan we intunen op vrouwelijk leiderschap. Hoe jouw vrouwelijke energie in leiderschap vorm krijgt, in jouw praktijk als leider, als projectleider, professional of als coach.

Locatie: Huizen
Data: Om de week op dinsdagavond, 19.30 -22.00 uur.
Daarnaast bezoeken we af en toe een energieplek waar veel informatie is over ‘Vrouw zijn’.
De datum stemmen we af met de groep.
Kosten: 32,50 per les of 37,50 voor ZZP-ers en bedrijven.
Deelname: Je wijsheid als vrouw of Vrouwen en energie 1.