BBB Workshop

Presence. Leer je sensitiviteit in te zetten als kracht

Workshop voor zelfbewuste initiatiefnemers en ondernemers

Wil jij ervaren wat de sleutel is tot flow en presence? Wil jij ervaren wat het is om te doen wat klopt voor je in plaats van doen wat ‘moet’? Je gevoel volgen zonder opgeslokt te worden door gevoelens? Kom dat 9 januari naar onze workshop voor zelfbewuste initiatiefnemers en ondernemers. Daar leer je hoe je zulke patronen kunt doorbreken. Met ervaringsgerichte oefeningen ‘by-passen’ we je hoofd en leer je echt wat nieuws. Op een manier die beklijft.

 

Herken je een of meerdere van deze ‘worstelingen’?

     dat je hard werkt maar je initiatief of bedrijf nog niet stroomt
     dat je veel nadenkt over wat je te doen hebt en of je het wel goed doet
     dat je het lastig vindt om in alle drukte de juiste prioriteiten te stellen
     dat je de neiging hebt in de actie te schieten als je het even niet meer weet
     dat je van alles voelt en ervaart en je regelmatig even moet terugtrekken om tot jezelf te komen.

In deze workshop leer je hoe je zulke patronen kunt doorbreken. Met ervaringsgerichte oefeningen ‘by-passen’ we je hoofd en leer je echt wat nieuws. Op een manier die beklijft!

Kom in de flow door te stil te staan en je intuïtie te volgen

Als ondernemer en creator zet je verschillende van je kwaliteiten in: ratio, voelen en een dieper weten. Als alles samenkomt, ben je in de flow. Als je meer gaat voelen en de ‘wijsheid’ achter elke kwaliteit gaat ontdekken, ontstaat er presence. Jouw volledige aanwezigheid, de kracht van waar jij voor staat, jouw aanwezigheid en je focus van binnenuit. Je ervaart nog dieper hoe we voorbij woorden met elkaar verbonden zijn en hoe toevallige ontmoetingen niet toevallig zijn.

De sleutel tot flow en presence? Stilstaan en waarnemen wat er werkelijk gebeurt, en van daaruit handelen. Je gaat oefenen met het volgen van je gevoel en dieper weten. Je kunt er meteen mee aan de slag en het toepassen in je praktijk.

Leer je gevoeligheid in te zetten als kracht

Wil je dit je meer eigen maken? Wil jij meer helderheid krijgen op wat jij te brengen hebt en wil je vanuit gemak werken? Uit het hoofd in je hart komen? Te doen wat klopt voor je in plaats van doen wat ‘moet’? Leren aanvoelen wat de volge

nde stap is? Je gevoel volgen, maar niet opgeslokt worden door gevoelens? Je sensitiviteit inzetten als kracht?

Kom dan dinsdag 26 maart van 12.30 tot 16.30 uur naar de workshop in De Weide Blik, vlakbij Driebergen. In deze verdiepende workshop van BBB; Ben, Bouw en Boost je Bedrijf van Binnenuit. Met deze krachtige tools in handen maak je het verschil.

Lars Lutje Schipholt van De Katalysator (coach van bewuste ondernemers) en Annelita Reinders van S-Sent (coach in het jezelf verwezenlijken) nemen je mee in een reis waarin jij ervaart hoe je meer in de flow komt.

Praktisch

Datum: 26 maart
Aanvang: inloop 12.30, start 13.00
Einde: 16.30 (met na afloop borrel)
Kosten zijn € 39,- (ex BTW)
Adres: 
De Weide Blik, Langbroekerdijk 23,
3972 NC  Driebergen
Aanmelden: mail naar a.reinders
@s-sent.nl