Opfrissen van je intuitie en je energie

Tijdens deze opfrisles staat de ‘zorg voor jezelf’ centraal. Je gaat weer bij jezelf komen en je energie op pijl brengen. Het is een les ‘op maat’ en soms is het een les met een thema. 

Deze ‘opfris’ lessen zijn speciaal voor mensen die nog geen cursussen bij S-Sent hebben gedaan. Je bent ook welkom als mee hebt gedaan aan een proefles, of een korte cursussen zoals: Je intuitie als raadgeverJe sensitiviteit als krachtVertrouwenDe energie van de natuur De kunst van bij jezelf blijven.

Thema: de energie van het voorjaar
Het voorjaar is het moment om oude energie los te laten uit je lichaam en ruimte te maken voor de nieuwe energie. Ruimte voor je nieuwe beweging en inspiratie. In een thema les over het voorjaar gaan we contact maken met de energie van het voorjaar en op deze stroom ruimte maken voor je vitaliteit en inspiratie. Zorg voor lichaam en geest -:)).

Je gaat weer in je verbinding met jezelf komen en met de energie van de natuur die op dit moment volop in bloei staat. Je gaat leren om op stroom te zijn met de aarde. De aarde is altijd in het hier en nu. Je gaat de enorme levendigheid en vitaliteit voelen die er in de aarde is. Deze energie geeft je de kans om oude energie en spanning los te laten en weer bij jezelf en in je gemak te komen. 

Voor deze workshop heb je geen vooropleiding nodig.

Datum Arnhem: 16/4 2022
Tijd: 13.30 – 16.00 uur
Locatie: Peter van Anrooylaan 1

Kosten: € 35,- 
Deelname: je hebt geen vooropleiding nodig
Aanmelden: door een mail te sturen naar a.reinders@s-sent.nl