Psycholoog en coach

Sinds 2000, toen ik S-Sent oprichtte, werk ik als psycholoog en coach en begeleid ik mensen met vragen over hun leven, werk, loopbaan of onderneming.

Het uitgangspunt is de groei van jou als wezen. Elk men heeft innerlijke wijsheid. In je leven wil je dit weten ‘echt’ maken, jezelf verwezenlijken. Bij je geboorte had je heel helder wat je wilde in het leven. Gaandeweg gebeurt er van alles en kan het zijn dat je weg bent gedreven van jezelf.

De praktijk
In de praktijk neem je beslissingen en is je leven ingericht zoals het is ingericht. Je maakt van alles mee, soms gaat het makkelijk en soms loop je tegen problemen of uitdagingen aan.

De psychologie
Achter de praktijk zit het niveau van de psychologie. Je karakter, je identiteit en ego. Je patronen en overtuigingen bepalen voor een groot deel hoe je reageert op situaties en wat je doet.

Essentie
Achter je karakter, je overtuigingen en gewoontes zit wie je in wezen bent. Tijdens onze begeleiding staat dit essentie niveau centraal. Wat je wezenlijke kwaliteiten zijn en wat je oorspronkelijke doel was voor dit leven. Welke kwaliteit je in de wereld wil(de) zetten.

Tijdens de begeleiding onderzoeken we wat maakt dat je dit niet doet. Wat je karakter is, hoe je oude gewoontes kan loslaten en beslissingen kan nemen die kloppen voor je.