Psycholoog

Rust in je hoofd. Rust in je lijf.



Door (oude) ervaringen, stress en angst raak je als uit balans. Zowel psychisch als lichamelijk. Je raakt angstig, snel geëmotioneerd, onzeker of somber. En hoe je je voelt werkt door in je lichaam. Het kan zijn dat je moe bent, niet lekker in je vel zit, dat je fysiek uit balans bent, of dat je slecht slaapt. 

Tijdens onze een- of twee wekelijkse afspraken gaan we uitzoeken waar de bron ligt van jouw verhaal. We brengen je hoofd en je lijf weer in balans. Je leert gaandeweg weer bij jezelf en in een positieve energie te komen.

Als psycholoog heb ik een holistische kijk. We bekijken en behandelen je vraag dus vanuit verschillende ingangen, zoals:

Je energie

Je gedachtes

Je balans en je aarding

Je lichaam en de stress in je lichaam

Het familiesysteem waar je uitkomt

Je eigen innerlijke wijsheid

Je hormoonsysteem

Je gedrag

Rust in je hoofd

Soms is de oorzaak van een bepaald gevoel een oude concrete ervaring. Dan werken we vanuit dit concrete punt. Soms is de oorzaak van een bepaald gevoel een oude ervaring, of een oud familie verhaal, waar je op bewust niveau niet bij kan. Je ervaart er wel de gevolgen van. Zoals bepaalde gedachtes die je hebt, een onverklaarbare onrust, of boosheid. We gaan dan een laagje dieper kijken naar de bron hiervan. Hiervoor gebruiken we familie opstellingen en reading.


Rust in je lijf

Hoe je je voelt werkt door in je lichaam. Oude ervaringen, emoties en angst sla je op in je lichaam. Denk aan spanning in je lijf. Om ook je lichaam weer in balans te brengen werken we ook met Hands on Healing, energetische massage waarbij je je kleren aanhoudt. Veel van die oude angsten en emoties zit in het lichaam en door deze massage kan je beetje bij beetje deze energie loslaten. Is er ook een disbalans in je hormoon systeem of bepaalde organen, dan werken we met healing. Een healing is een communicatie van wezen naar wezen, op essentie niveau dus. Je laat hierdoor op een diep niveau energie los die maakt dat je systeem uit balans is.  


Je gedrag

Daarnaast werk je aan je persoonlijke thema. Er ligt altijd een persoonlijk thema achter je vraag. Dit is interessant, want hier gaat je leven over. Het uit balans zijn is een signaal dat je weer meer naar jezelf moet gaan luisteren. Door dit thema met je uit te werken leer je meer over jezelf, leer je je grenzen herkennen en besluiten te nemen die kloppen voor jou. Zodat je de regie over je leven weer in eigendom kan nemen.

Praktische informatie

Een afspraak duurt 1,25-1,5 uur.
Voor een afspraak kun je mailen naar: a.reinders@s-sent.nl

Kosten eerste kennismakingsafspraak: € 50,-
Kosten per afspraak: € 75,-