Stress Release

            Ken je dat? Dat de spanning in je lichaam vast blijft zitten? Ondanks dat je goed voor jezelf zorgt, schiet je dan steeds in deze energie, in die spanning En ergens heb je het gevoel dat het dieper zit, dat het ergens in je lichaam vast zit. 

Energie gaat vastzitten in je lichaam. Zelfs als je goed voor jezelf zorgt en voor voldoende ontspanning zorgt. Uit onderzoeken is gebleken dat vroege ontwikkelingstekorten, overtuigingen en ervaringen zich niet alleen als mentale,  maar ook als lichamelijke ervaringen manifesteren. Dus in het heden nog gevoeld worden in het lichaam. Soms is de energie zo oud en zit het zo diep, dat het je onbewust continu beïnvloedt. Je voelt je gespannen, soms ook terwijl er geen aanleiding is. Je krijgt hoofdpijn in bepaalde situaties, of je voelt je gehaast terwijl er geen rede tot haast is.

Tijdens de Stress Release behandelingen onderzoeken we de bron van de spanning, krijg je oefeningen om thuis te oefenen en je krijgt meerdere massages op het loslaten van deze energie uit je lichaam. Je laat op een diep niveau de energie los die de bron is van de spanning en je maakt ruimte voor de nieuwe energie die daar wil stromen. Tijdens de massage houdt je je kleding aan. Een afspraak duurt 1 uur en 15 minuten. Het aantal afspraken is afhankelijk van je vraag en behoefte. Voor een eerste afspraak kun je bellen of mailen met Annelita Reinders.

Locatie: Valkenaarstraat 70, Huizen
Kosten per afspraak: € 75,- voor particulieren, € 100,- voor ZZP-ers en bedrijven.
Afspraak: via mail naar a.reinders@s-sent.nl