Vrouwen studies

Wil jij een Vrouwenreading-healing-massage krijgen? Dat kan!
Eén keer per maand geven de vrouwen van de Vrouwenstudies op zaterdagmiddag uitgebreide readingen op het thema ‘Vrouw zijn’. Een reading over de vrouw die jij bent. Een reading is een beschrijving van je energie en geeft op wezenlijk niveau inzicht in je vraag, je doelen en de stappen die je nu kunt zetten. Het geeft waardevolle informatie over wat je op essentie niveau aan het uitzoeken en leren bent. Het is een Vrouwenreading-healing-massage. Je krijgt een reading op jouw authentieke energie als vrouw, wat er gebeurt als je jezelf als vrouw in de wereld zet en wat je groei-doelen zijn als vrouw. Daarna krijg je een healing op je vrouwelijke gronding, je vrouwelijke hormoonsysteem en jouw wijsheid als vrouw. Tot slot krijg je een uitgebreide massage. Door dit inzicht, de aandacht en de beweging tijdens het proces van de reading-healing-massage, kom je meer in verbinding met jezelf en de vrouw die je bent. De kosten voor deze vrouwenreading-healing-massage zijn € 35,-.

Data zijn: 14/1, 11/2, 11/3, 8/4, 13/5 2023.
Locatie: De Buurtfabriek, Peter van Anrooylaan 1 in Arnhem.

Ben je geïnteresseerd of heb je vragen, mail dan naar a.reinders@s-sent.nl.


Vrouwenstudies
De vrouwenstudies is een opleiding die gevolgd kan worden na de Reading opleiding. De vrouwenstudies gaat over jouw vrouw zijn, de vrouw die jij bent. Als wezen heb je al veel levens gehad als vrouw. Met deze wijsheid ga je weer contact maken. Je gaat je vrouwelijk gronding verdiepen en je gedragen voelen door de aarde en haar liefde voor vrouw zijn. De aarde weet ook veel over vrouw zijn, de vrouw die kan scheppen, die geboren kan laten worden en leven geeft, die kan verbinden en samen brengen. Liefde voelt en weet dat iedereen erbij hoort. Al deze wijsheid, van jou als wezen, van de vrouwen in je groep en van de aarde, maken we wakker. Je krijgt hierdoor de kans jouw zachtheid en wijsheid als vrouw, jouw unieke vrouwelijke kwaliteiten tot bloei te laten komen.

Na de Vrouwen studies kun je zelfstandig readingen en healingen geven op het thema Vrouw zijn. De Vrouwen studies rond je af met een certificaat. Meer informatie vind je in de flyer:  Vrouwen studies

De opleiding is ervaringsgericht, naast de lessen is er geen extra studielast.