Vrouwen studies

De vrouwenstudies gaat over jouw vrouw zijn, de vrouw die jij bent. Als wezen heb je al veel levens gehad als vrouw. Met deze wijsheid ga je weer contact maken. Je gaat je vrouwelijk gronding verdiepen en je gedragen voelen door de aarde en haar liefde voor vrouw zijn. De aarde weet ook veel over vrouw zijn, de vrouw die kan scheppen, die geboren kan laten worden en leven geeft, die kan verbinden en samen brengen. Liefde voelt en weet dat iedereen erbij hoort. Al deze wijsheid, van jou als wezen, van de vrouwen in je groep en van de aarde, maken we wakker. Je krijgt hierdoor de kans jouw zachtheid en wijsheid als vrouw, jouw unieke vrouwelijke kwaliteiten tot bloei te laten komen.

Na de Vrouwen studies kun je zelfstandig readingen en healingen geven op het thema Vrouw zijn. De Vrouwen studies rond je af met een certificaat. Meer informatie vind je in de flyer:  Vrouwen studies

Wil jij een Vrouwenreading-healing-massage krijgen? Dat kan!
Op 17 september geven de vrouwen van de Vrouwen studies gratis korte thema reading op het thema Vrouw zijn. Ook kun je je opgeven voor een uitgebreide reading over de vrouw die jij bent. Dit is een Vrouwenreading-healing-massage en wordt gegeven op zaterdagmiddag. Na de reading over jouw authentieke energie als vrouw en je doelen als vrouw, krijg je een healing op je vrouwelijke gronding, je vrouwelijke hormoonsysteem en jouw wijsheid als vrouw. Tot slot krijg je een uitgebreide massage. 
De kosten voor deze vrouwenreading-healing-massage zijn € 35,-.
Data zijn: 15/10, 12/11, 10/12 en in 2023: 14/1, 11/2, 11/3, 8/4, 13/5.

Ben je geïnteresseerd of heb je vragen, mail dan naar a.reinders@s-sent.nl.

De opleiding is ervaringsgericht, naast de lessen is er geen extra studielast.