Wees jezelf!

Elk mens is uniek en heeft één of meer talenten en een heel eigen, authentieke kracht. Sommige talenten zijn aangeleerd: datgene waar je vaardig in bent geworden. Andere horen van nature bij jou: dat is je authentieke kracht.

Door je bewust te worden van deze authentieke kracht en wanneer je in harmonie bent met die kracht, kan je jezelf ontwikkelen en word je steeds meer jezelf. Dus grijp die kans! In deze cursus van drie avonden bij de Volksuniversiteit Amersfoort, gaan we jouw talenten en je authentieke kracht onderzoeken en helder maken.

Om hier zicht op te krijgen gaan we aan de slag met zowel rationele als ook intuïtieve methoden. We onderzoeken ook hoe je bent als je niet in balans bent met jouw eigen kracht. Welk gedrag daarbij hoort en wat je kunt doen om niet in die valkuil te stappen. Tijdens de cursus werken we met ervaringsgerichte oefeningen, intuïtieve technieken, kern eigenschappen en het Enneagram, een eeuwen oude methode die helder maakt welke rol negen eigenschappen in jou en in jouw leven spelen.

Data: 31 oktober, 7 en 14 november 19.30 – 22.00 uur.

Opgeven kan via de Volksuniversiteit Amersfoort.

Drie avonden van 2,5 uur.

Amersfoort:
Data: 31 oktober, 7 en 14 november 2018
Tijd: 19.30 – 22.00 uur
Locatie: volgt.
Kosten en inschrijven: klik hier

Opleidingen en workshops van S-Sent zijn ervaringsgericht, naast de lessen is er geen extra studielast.