Healing opleiding

Wat is healing?
Healing is een natuurlijke kwaliteit die je hebt als mens. Door de healing opleiding leer je hoe healing ontstaat, leer je jouw healing energie kennen en ontwikkel je hem stapje voor stapje. Healing ontstaat in het nu, vanuit ‘ik ben’ en het contact dat je hebt met de ander. Tijdens de healing opleiding leer je daardoor veel over hoe je je verhoudt en hoe er dan een wondertje ontstaat. Bij de ander en…. bij jou. Doordat je op stroom komt met je healing-energie, heal je jezelf.

 

Opbouw van de healing opleiding
Na het basisjaar van S-Sent, kun je de healing opleiding doen. De basis hiervan bestaat uit Healing 1 en 2. Daarmee kun je zelfstandig healingen geven in je eigen praktijk. 


Healing 3 en healing diploma
Voor het healing diploma, doe je Healing 3 en geef je healingen in de praktijk. Healing 3 is gericht op de relatie tussen het fysieke lichaam en het energiesysteem, tussen lichaam en wezen. Samen met met het geven van healingen in je eigen praktijk of thuis, voor de les en op een open huis, behaal je dan je healing diploma.

Deelname: na Basis 2
Er start op dit moment nog geen nieuwe groep. Ben je geïnteresseerd in de Healing opleiding, mail dan naar a.reinders@s-sent.nl.

 

De opleiding is ervaringsgericht, naast de lessen is er geen extra studielast.