Reading-Healing

Dialoog van de ziel
Een reading is een beschrijving van je energie en geeft op wezenlijk niveau inzicht in je vraag, je doelen en de stappen die je nu kunt zetten. Het geeft waardevolle informatie over wat je op essentie niveau aan het uitzoeken en leren bent. Door dit inzicht, de aandacht en de beweging tijdens het proces van de reading, kom je in verbinding met jezelf, je eigen antwoorden en kun je weer verder!
Huizen (of via Zoom): door Annelita Reinders, thema’s staan hieronder. Je kunt een individuele reading krijgen, samen met je partner, team of als leidinggevende.
Arnhem: op zaterdag (15/1, 12/3, 9/4, 14/5 en 11/6 2022) geven studenten van de Graduate opleiding uitgebreide readingen op een vraag die je hebt. Kosten zijn 35,-. Opgeven kan via a.reinders@s-sent.nl

READING

Korte readingWat je op wezenlijk niveau bezig houdt30-45 min.€ 45,-
Uitgebreide readingJe leven nu en en een vraag die je hebt120 min.€ 120,-
Je eigen geboorteJe energie en doelen bij je geboorte120 min.€ 120,-
FamilieJe familie, jouw plek en rol in het gezin120 min.€ 120,-
GezondheidJij, je gezondheid en je lichaam120 min.€ 120,-
Vrouw zijnDe vrouw die jij bent en je doelen in vrouw zijn120 min.€ 120,-
ZwangerschapJe zwangerschap of vragen rondom zwanger worden of verlies120 min.€ 120,-
RelatieJe relatie (je mag alleen komen of samen)120 min.€ 120,-
LoopbaanJe kwaliteiten, je doelen en het verwezenlijken van je potentieel in je werk en loopbaan150 min.€ 120,-
Je levenJe wezenlijke kwaliteiten, je thema en je potentieel in je leven150 min.€ 120,-
OrganisatieJe bedrijf, waar het in de kern voor staat en de ontwikkeling150 min.€ 150,-

HEALING

Een healing is erop gericht om de energie weer in balans te brengen, zodat de energie weer stroomt. Het werkt helend. Het helpt je los te laten wat oud is en ruimte te maken voor de nieuwe energie, je groei. Een healing duurt ca 30-45 minuten, de kosten zijn € 45,-.

HANDS ON HEALING (Energetische massage)

Een Hands on healing is een massage op energie niveau. Door de energetische massage laat je oude energie los, zoals stress, spanning en oude angst die in je lichaam vast is gaan zitten. Door de massage komt de nieuwe energie die daar nu kan zijn, op stroom. Het werkt heel helend, op een diep lichamelijk niveau. Bij de Hands on healing hou je je kleren aan. Na de massage vertel ik wat je los wilde laten en waar je ruim te voor wilde maken. Een losse Hands on healing duurt ca 30-45 minuten, de kosten zijn € 45,-.

JE HUIS

Soms blijft de energie van oude bewoners in een huis hangen. Je kunt als nieuwe bewoner je huis laten gronden en de energie laten schoonmaken, zodat de energie weer stroomt. De kosten zijn € 150,-, excl. reiskosten. Wil je de energielijnen die door het huis lopen in kaart laten brengen, zodat je weet waar je je bureau, of bed het beste kunt plaatsen. Kosten hiervoor zijn € 100,-.


HET NIVEAU 

Reading en healingen zijn op essentie niveau. Het geeft inzicht in de ijsberg onder water, wat er op onbewust niveau speelt.

De praktijk
In de praktijk heb je je ervaringen,  je gedrag, ervaar je een probleem en neem je je beslissingen.

De psychologie
Achter je gedrag ligt je karakter en wie je bent voor de buitenwereld. Bij een bedrijf is dat de cultuur.

De essentie
Achter de praktijk, je gedrag en je karakter zit jij, wie je in wezen bent. En bij een bedrijf, waar het in de kern voor staat.
Daar zit de eigen wijsheid. Een reading is op dit niveau. Een kijkje in de ziel!

 

Een reactie op LinkedIn: “Ik heb net een reading gehad. Ongelooflijk en fascinerend hoeveel informatie daar uit naar voren komt. Een cadeautje! Wat is ze krachtig zo 1:1!”