Basis 1

S-Sent biedt een Basis 1, een Basis 2 en 3 aan:
Basis 1:  Je intuïtief en persoonlijk leiderschap
Basis 2 en 3:  Je eigen weten in 7 thema’s
Samen vormen zij het Intuïtiejaar

Elk half jaar start en een Basis 1 in Arnhem of Huizen, een cursus van 10 lessen in 3 maanden. Daarna is er een Basis 2 en 3, deze bestaat elk ook uit 12 lessen. De Basis 1, de Basis 2 en de Basis 3 vormen samen het Intuïtiejaar. De Basis 3 rond je af met een diploma en je kan dan doorstromen naar een themacursus, of de Healing opleiding.

In de Basis 1 ontwikkel je je intuïtie, je leert je gevoel volgen en beslissingen te nemen die kloppen voor jou. Door ervaringsgerichte oefeningen ontdek je hoe energie werkt, wie je bent, hoe je vitaal en in je kracht blijft en hoe je in contact met anderen in verbinding met jezelf blijft. Daarna ontwikkel je in de Basis 2 en Basis 3 je ‘Eigen weten’ in de 7 thema’s van het leven: vertrouwen; voelen en omgaan met emoties; je eigen doeleinden; genegenheid; jij in de wereld, communicatie en relatie; inzicht opdoen; eigen weten en autonomie. 


The proof of the pudding is in eating it…

Wil je kennismaken en ‘proeven’ aan je intuïtie? Kom dan naar de workshop Intuïtief Leiderschap, of schrijf je in voor het open huis.

Een reactie op LinkedIn: Ik heb de Basis 1 gevolgd, waarbij Annelita mijn docente was. Op een spontane, bevlogen wijze ´leerde´ ze ons contact te maken met onze eigen energie en innerlijk weten. Annelita is een warme, betrokken en originele persoonlijkheid.

Tevens heeft ze een reading voor me gedaan en ik was onder de indruk van wat ze me allemaal vertelde en hoe juist dat was. Het heeft mij enorm aan het denken gezet en me geholpen bij het maken van keuzes.

De opleiding is ervaringsgericht, naast de lessen is er geen extra studielast.