Welkom bij S-Sent!

Bij S-Sent ontwikkel je je intuïtie en leer je hoe je jezelf verwezenlijkt in je leven en je werk. We bieden opleidingen, coaching, business coaching, reading en healing. In de regio Arnhem, Amsterdam en Huizen. Je krijgt inzicht in wie je bent, inzicht in wat je bezig houdt, je vraag en je doelen. Je komt in verbinding met jezelf, je plezier en gemak.

OPLEIDINGEN: Jezelf en je intuïtie ontwikkelen
Het beheren van je energie en het leren vertrouwen op je intuïtie zijn onmisbare tools in de huidige wereld. In de opleidingen bij S-Sent ontwikkel je je intuïtie, je eigen weten over jezelf en je leven. Door te leren herkennen of iets klopt voor je of niet en je gevoel te volgen, neem je leiderschap over je leven.

COACHING: De JE in jezelf en je loopbaan
Dat vuurtje van binnen, dat is wat je verwezenlijkt in je leven en loopbaan. In de coaching leer je wie je in wezen bent, wat je kwaliteiten zijn, wat je oorspronkelijke doel was en wat je (loopbaan)doelen nu zijn.

BUSINESS COACHING: De kern in je bedrijf
Elk bedrijf heeft een eigen kern, dat is waar het bedrijf in essentie voor staat. Bij S-Sent kun je deze leren kennen, inzicht krijgen in de ontwikkeling van je bedrijf, de doelen en wat het nodig heeft.


Wil je kennismaken?
Kom naar  het open huis & gratis proefles: Intuïtie en je verbinding met jezelf.

Huizen: 29 augustus,  19.30 – 22.00 uur

Arnhem:  31 augustus,  14.00 – 16.30 uur

Amsterdam: 2 september,  19.30 – 22.00 uur

Tijdens de proefles je kennis met je intuïtie en leer je in verbinding te zijn met jezelf. Je krijgt ook een reading, dat is een beschrijving van je energie en geeft een beeld van wat je aan het leren bent en je doelen op dit moment. Het geeft een goed beeld van wat S-Sent voor je kan betekenen.

Voor een (business) coaching kun je een vrijblijvende kennismakingsafspraak maken.

Je kunt je opgeven via: a.reinders@s-sent.nl

Warme groet!

Annelita Reinders
Leraar en coach