Welkom bij S-Sent!

Op onze school in Arnhem en Huizen ontwikkel je je intuïtie, je eigen en innerlijk weten over jezelf, je leven en je werk.

WAT IS INTUITIE?
Je intuïtie is je innerlijke wijsheid. Je eigen weten. Hierdoor heb je richting en neem je beslissingen die kloppen voor je.

BASIS OPLEIDING INTUITIE 
Het leren vertrouwen op je intuïtie, het beheren van je energie en het volgen van je gevoel zijn onmisbare tools in de huidige wereld. In de lessen ontdek je wat wat waar is voor jou, wie je bent en hoe je omgaat met je energie. Je leert hoe je zacht, liefdevol en enthousiast naar jezelf kunt zijn, naar de keuzes die je maakt en naar anderen. Je ontwikkelt je ‘zelf’ en je wordt een krachtiger mens. 

VERVOLG OPLEIDING TOT HEALER EN READER
Na de basisopleding kun je de opleiding tot healer en reader volgen. In de Healing- en Reading opleiding leer je hoe healing ontstaat en ontwikkel je je tot professional Healer en Reader, waarmee je zelfstandig healingen en readingen kunt geven in je eigen praktijk. 

COACHING EN BEDRIJVEN
Jouw vuurtje van binnen, dat is wat je verwezenlijkt in je leven en loopbaan. In de coaching leer je wie je in wezen bent, wat je kwaliteiten zijn, wat je oorspronkelijke doel was en wat je (loopbaan)doelen nu zijn. Heb je een eigen bedrijf of leider, dan kijken we waar je bedrijf in de kern voor staat, waar het bedrijf in haar ontwikkeling staat, wat de doelen zijn en wat het nodig heeft. 

Wil je kennismaken?
Je kunt een korte reading ontvangen, of kom naar het open huis of de workshop Intuitief leiderschap in Het Gooi of Arnhem.

Workshop Intuitief leiderschap
De workshop ‘Intuïtief leiderschap‘ is gericht op het opfrissen en verdiepen van jouw intuïtief en persoonlijk leiderschap.
Arnhem: 14 september, 13.00 – 18.30 uur
Huizen: 28 september, 10.00 – 16.00 uur
Aanmelden:
mail je aanmelding naar a.reinders@s-sent.nl