Welkom bij S-Sent!

In English

Bij S-Sent gaat het over jou. Over jouw leven en je innerlijk weten erover, je intuïtie. Hier kun je leren hoe je jezelf kunt verwezenlijken in je leven én in je werk. Hoe jouw leven jouw feestje wordt :-). Hoe je zacht, liefdevol en enthousiast naar jezelf kunt zijn, naar de keuzes die je maakt en naar anderen. Je wordt een krachtiger mens. Authentieker, meer jezelf. Dit ‘zelf’ ontwikkelen doe je in de cursussen en opleidingen, zoals het Intuitiejaar en Intuitief leiderschap. Wil je inzicht in je (levens)vragen, dan kun je kijken naar een reading of een healing, of je kunt een coaching doen. Bij S-Sent krijg je inzicht in wie je bent, wat jouw leven kleur geeft en wat jij belangrijk vindt. Je komt in verbinding met je doelen en je plezier. S-Sent verzorgt opleidingen in Arnhem, Amersfoort en Huizen.

OPLEIDINGEN: Je intuïtie en intuïtief leiderschap
Het beheren van je energie en het leren vertrouwen op je intuïtie zijn onmisbare tools in de huidige wereld. In de Basis 1 van het Intuïtiejaar en de opleiding Intuïtief en natuurlijk leiderschap ontwikkel je je intuïtie, je eigen en innerlijk weten over jezelf, je leven en je werk. Door je gevoel te volgen en te leren herkennen of iets klopt voor je of niet, neem je leiderschap over je leven, je werk of je bedrijf, of project.

COACHING EN BUSINESS COACHING: De JE in jezelf en je loopbaan en de kern in je bedrijf
Dat vuurtje van binnen, dat is wat je verwezenlijkt in je leven en loopbaan. In de coaching leer je wie je in wezen bent, wat je kwaliteiten zijn, wat je oorspronkelijke doel was en wat je (loopbaan)doelen nu zijn. Heb je een eigen bedrijf of ben je de leider van een bedrijf, dan kijken we waar je bedrijf in de kern voor staat. We kijken naar waar het bedrijf in haar ontwikkeling staat , wat de doelen zijn en wat het nodig heeft. 


Wil je kennismaken?
Kom naar  het open huis & gratis proefles: Intuïtie en je verbinding met jezelf.

Huizen: 20 januari 2022 om 19.15 uur en 28 januari 14.30 uur
Arnhem: 12 februari 2022 13.30 uur
Zoom: of maak een één op één afspraak via Zoom.

Tijdens de proefles maak je kennis met je intuïtie en leer je in verbinding te zijn met jezelf. Je krijgt ook een reading, dat is een beschrijving van je energie en geeft een beeld van wat je aan het leren bent en je doelen op dit moment. Het geeft een goed beeld van wat S-Sent voor je kan betekenen.

Je kunt je opgeven via: a.reinders@s-sent.nl    

Warme groet!

Annelita Reinders
Leraar en coach