Welkom bij S-Sent!

Op onze school in Arnhem en Huizen ontwikkel je je intuïtie, je eigen en innerlijk weten over jezelf, jouw leven en werk. In de Healing en Reading opleiding kun je je ontwikkelen tot professional Healer en Reader. 


WAT IS INTUITIE?

Intuitie is je innerlijk weten over jezelf en je leven. In de lessen krijg je inzicht in hoe je omgaat met je energie en hoe je in je leven en werk wilt staan. Je ontdekt wat er echt bij je hoort, wie je bent en wat waardevol is voor jou. Hoe je zacht, liefdevol en enthousiast naar jezelf kunt zijn, naar de keuzes die je maakt en naar anderen. Je ontwikkelt je ‘zelf’ en je wordt een krachtiger mens. 

OPLEIDING INTUITIE 
Het beheren van je energie, het leren vertrouwen op je intuïtie en het volgen van je gevoel zijn onmisbare tools in de huidige wereld. In de Basis 1, de Basis 2 en 3 en de opleiding Intuïtief en natuurlijk leiderschap ontwikkel je je intuïtie tot een betrouwbaar instrument. Door je gevoel te volgen en te leren herkennen of iets klopt voor je of niet, neem je leiderschap over je leven, je werk, bedrijf, of project.

OPLEIDING TOT HEALER EN READER
Na de basis 3 kun je de opleiding tot healer volgen. In de Healing- en Reading opleiding leer je hoe healing ontstaat en ontwikkel je je tot professional Healer en Reader, waarmee je zelfstandig healingen en readingen kunt geven in je eigen praktijk. 

COACHING EN BUSINESS COACHING
Jouw vuurtje van binnen, dat is wat je verwezenlijkt in je leven en loopbaan. In de coaching leer je wie je in wezen bent, wat je kwaliteiten zijn, wat je oorspronkelijke doel was en wat je (loopbaan)doelen nu zijn. Heb je een eigen bedrijf of ben je de leider van een bedrijf, dan kijken we waar je bedrijf in de kern voor staat. We kijken naar waar het bedrijf in haar ontwikkeling staat , wat de doelen zijn en wat het nodig heeft. 


Wil je kennismaken?
Kom naar de workshop Intuitief leiderschap in Het Gooi of Arnhem: Je intuïtie als raadgever in je werk en leven.

Arnhem: 18 maart, 10.00 – 16.00 uur
Het Gooi: 1 april, 10.00 – 16.00 uur
Aanmelden:
mail je aanmelding naar a.reinders@s-sent.nl 

Tijdens de workshop maak je kennis met je intuïtie, leer je in verbinding te zijn met jezelf en je gevoel te volgen. Het geeft een goed beeld van wat S-Sent voor je kan betekenen.