Je intuitie als raadgever

Bij de volksuniversiteit Amersfoort, Amsterdam, Arnhem en Nijmegen kun je een korte cursus doen. In drie avonden van 2,5 uur maak je kennis met jouw intuïtie, je eigen weten over jezelf en jouw leven.


Intuïtie, je eigen weten en je gevoel volgen
Ken je dat? Je hebt zo’n gevoel dat er iets niet klopt. Je luistert er niet naar en achteraf kun je je wel op de kop slaan. Je wist het!

Naast je rationele vermogen, je denken, heb je als mens ook je niet rationele vermogen. Dat is je intuïtie, je innerlijk weten. Door je intuïtie te ontwikkelen leer je je gevoel te volgen en daarop te vertrouwen. Er ontstaat daardoor meer ruimte voor jou en wat waardevol is in je leven. In de cursus leer je hoe je kunt voelen of iets klopt voor je of niet en hoe je daarnaar kunt handelen. Wil je uit het hoofd en meer in je gevoel? Wil je meer verbinding met jezelf? Schrijf je dan nu in, want tijdens deze cursus gaan we een laagje dieper. Door ervaringsgerichte oefeningen ga je kennismaken met jouw intuïtie, je leert hoe het is als je in verbinding bent met jezelf, hoe je kunt herkennen of iets waar is voor jou of niet en je gaat oefenen met het volgen van je gevoel. Je kunt er meteen mee aan de slag en het toepassen in de praktijk.

WAGENINGEN
Data: 29 januari, 5 en 12 februari 2024
Tijd: 19.00 – 21.30 uur
Locatie: Sterker Samen; Grintweg 324, Wageningen
Kosten en inschrijven: klik hier.

HET GOOI

Data: 26 februari, 4 en 11 maart 2024
Tijd: 19.00 – 21.30 uur
Locatie: Het Brinkhuis laren, Brink 29 in Laren.
Kosten en inschrijven: klik hier.

 

Opleidingen en workshops van S-Sent zijn ervaringsgericht, naast de lessen is er geen extra studielast.