Intuïtief leiderschap

INTUITIEF LEIDERSCHAP – JE INTUITIE ALS RAADGEVER IN JE LEVEN EN WERK

Ken je dat? Je hebt zo’n gevoel dat er iets niet klopt. Je luistert er niet naar en achteraf kun je je wel op de kop slaan. Je wist het!

De workshop is een kennismaking met Intuïtief leiderschap. Door ervaringsgerichte oefeningen ga je kennismaken met jouw intuïtie. Je leert hoe het is als je in verbinding bent met jezelf, hoe je kunt herkennen of iets klopt voor jou of niet en je gaat oefenen met het volgen van je gevoel. Je leert hoe je bij jezelf kan blijven in het contact met de ander en wanneer je in je kracht bent en wanneer niet. Tot slot gaan we op intuïtief niveau naar een aantal vragen kijken die jij hebt over je werk, je leven, of een project. 

WAT IS INTUITIE?
Naast je rationele vermogen, je denken, heb je als mens ook je niet rationele vermogen. Dat is je intuïtie, je innerlijk weten. Je sensitiviteit en intuïtie is een natuurlijke kwaliteit waar elke mens over beschikt. Voor veel vraagstukken in je leven en je werk is het fijn om beslissingen te nemen die kloppen, die goed voelen. Wijze besluiten. Deze kosten je minder energie en je bloeit er van op. Misschien heb  je ook wel eens een besluit genomen die niet klopte, bijvoorbeeld bij de keuze voor een baan. Rationeel klopte alles, het salaris en de afstand was goed, het zou goed zijn voor je CV, maar het proces van besluiten verliep niet soepel, niet vanzelf. Toen je toch in die baan begon bleek dat je er niet lekker in je vel zat, in plaats van tot bloei komen in je werk, werd het eerder een gevecht. Zo’n baan kost veel energie. 

JEZELF EN JE ENERGIE
Intuitie is ook je innerlijk weten over hoe je omgaat met je energie. Je inzicht in wat je energie kost en waar je op leegloopt. In intuïtieve ontwikkeling leer je omgaan met je energie en het onderscheid in de energie. Je leert herkennen wat van jou is, wat van anderen is en hoe je bij jezelf kunt blijven en op stroom komt met jezelf en je eigen doelen. Je leert hoe je zacht, liefdevol en enthousiast naar jezelf kunt zijn, naar de keuzes die je maakt en naar anderen.

PESOONLIJKE ONTWIKKELING
Kortom door je intuïtie te ontwikkelen leer je vertrouwen op je gevoel en jouw innerlijke wijsheid. Er ontstaat daardoor meer ruimte voor jou, jouw kwaliteiten, je inspiratie en dat wat jij neer wilt zetten in de wereld. Je ontdekt wat er echt bij je hoort, wie je bent en wat jij belangrijk vindt. Je ontwikkelt je ‘zelf’ en je wordt een krachtiger mens. 

PRAKTISCH
Arnhem: 14 september 2024, 13.00 – 18.30 uur.
Huizen: 28 september 2024, 10.00 – 16.00 uur.
Kosten: € 75,- voor particulieren en € 90,- voor bedrijven en ZZP-ers.
Bij interesse: Stuur een mail naar a.reinders@s-sent.nl