Flow, overgave en vertrouwen

In hoeverre ben je in je kalmte en verbonden? Voel je je gedragen, door je vrienden, de aarde, jezelf. Dat is waar overgave over gaat, durven te zijn in al je kwetsbaarheid en te volgen in plaats van te sturen. In verbinding te voelen wat de volgende stap is. Vanuit vertrouwen er te zijn en te ontvangen wat er op je pad komt, omdat dat bij je hoort. Die spil zijn, stralend en in verbinding te bewegen, te zijn. Kwetsbaar.

In interactie met de wereld en de ander is er dat ultieme moment waar je tot je recht komt. Je bent in je kracht, volledig aanwezig en op stroom. Echter, soms werpt het leven je uitdagingen voor je voeten of raak je je vertrouwen kwijt. Het stroomt niet meer, je doelen lijken eerder op foute beslissingen en het lijkt of alles tegen zit. Flow, vertrouwen en overgave, zijn onderwerpen die altijd een rol spelen in het verwezenlijken van jezelf en jouw doelen.

Tijdens de opleiding gaan we ervaren hoe het is om niet te vechten met het leven en ruimte te maken voor het beleven van het leven zelf, de controle los te laten en de flow te herkennen. Vragen komen aan de orde als: wanneer ben je in overeenstemming met jezelf, het leven en jouw doelen en gaat alles als vanzelf, wanneer juist niet, ga je in gevecht en geef je je vertrouwen op. Waar hapert de stroom? Of zijn er beren op je weg? En wat wil je hierover loslaten en bijstellen, zodat je een dieper vertrouwen in jezelf aanboort en volop kan genieten van wat er zomaar is. Flyer Overgave en vertrouwen voorjaar 2019

Leerlijn: Jezelf verwezenlijken
De opleidingen ‘Jouw potentieel’, ‘Kracht’ en ‘Flow, overgave en vertrouwen’, kunnen los van elkaar gevolgd worden. Samen vormen ze ‘Jezelf verwezenlijken’.

Data Arnhem: 2/3, 16/3, 31/3, 13/4, 18/5, 16/6
Tijd: 10.00 – 15.45 uur
Locatie: De Wiltstraat 6, Arnhem.
Deelname: Na Intuitie jaar of Basis 2.
Kosten: € 360,- voor particulieren, € 300,- voor Gelrepashouders en € 420,- ex btw voor bedrijven.

Om in te schrijven, download hier het  Inschrijfformulier

 

Opleidingen en workshops van S-Sent zijn ervaringsgericht, naast de lessen is er geen extra studielast.