Vertrouwen!

Bij de volksuniversiteit Amersfoort, Amsterdam, Arnhem en Almere kun je een korte cursus doen. In drie avonden van 2,5 uur maak je kennis met jouw intuïtie, je eigen weten over jezelf en jouw leven.

Vertrouwen
Ken je dat? Je vindt het spannend en gaat nog beter je best doen, nog harder werken. Je zou wel willen dat je wat meer vertrouwen had.

Als je geen vertrouwen hebt, dan kan van alles je angstig maken. Je bent niet in het hier en nu, maar in de toekomst, het verleden, bij de verwachting van een ander of die van jezelf. En je gaat daardoor gemakkelijk in je overdrive en steeds meer je best doen. Dat is niet fijn en kost bakken met energie. Tegelijk weet je dat er meer in je zit, dat er een potentieel in je is dat je nog niet inzet. Meer vertrouwen kan je daarbij helpen. Je kunt dit leren, om meer in je vertrouwen en bij jezelf te blijven. Uit je hoofd, in het hier en nu te komen en je controle los te laten. Tijdens de cursus gaan we daarom een laagje dieper. Met ervaringsgerichte oefeningen ‘by-passen’ we je hoofd. Je gaat oefenen met gronden en loslaten en leert om in uitdagende situaties weer bij jezelf te komen. Dat creëert rust en een basis om meer in je kracht te komen.

AMERSFOORT
Data: 21, 28 september en 5 oktober 2020
Tijd: 19.00 – 21.30 uur
Locatie: Amersfoort.
Kosten en inschrijven: klik hier

Opleidingen en workshops van S-Sent zijn ervaringsgericht, naast de lessen is er geen extra studielast.