Boek: Energie in organisaties

Vragen die beantwoord worden in dit boek:

  • Welke rol spelen persoonlijke energie en intuïtie in een team?
  • Waaraan kun je de energie in een bedrijf herkennen en hoe kun je blokkades opheffen?
  • Hoe kun je de authenticiteit en de kernkwaliteit van een team of organisatie ontdekken en ontwikkelen?

Op het raakvlak van energie en intuïtie ligt authentiek leiderschap. Als mensen en organisaties vanuit hun authentieke kracht werken, hebben ze volop energie en inspiratie. In de praktijk ontstaat er echter vaak vertroebeling: een team blijft hangen in oude gewoontes, de agenda’s lopen vol en afspraken worden niet nagekomen. In plaats van bezig te zijn met de hoofdzaak, wordt de aandacht afgeleid door wantrouwen tegenover teamleden en de gedachte aan wat er allemaal mis kan gaan en ontstaat er een negatieve spiraal op de werkvloer.

In Energiemanagement legt Annelita Reinders uit welke rol persoonlijke energie in organisaties vervult. Ze draagt verschillende methodes aan om de bron van problemen inzichtelijk te maken en van daaruit weer een inspirerende, open en energieke sfeer te creëren waarin vertrouwen centraal staat. Door mensen bewust te maken van hun verbinding met hun eigen doelen en die van de organisatie, kan iedereen weer over zijn of haar volledige energetische potentieel beschikken. Want werk begint bij inspiratie.

Het boek uitverkocht bij de boekhandel. Je kunt het boek bestellen voor € 19,95 bij Annelita Reinders, doot een mail te sturen naar a.reinders@s-sent.nl