Intuïtief en natuurlijk leiderschap

Als je van nature sensitief en intuïtief bent, dan kan het een uitdaging zijn om in deze rationele maatschappij in je kracht te zijn. Tegelijk weet je dat er meer in je zit, dat je er nog niet uit haalt wie je in wezen bent. Je bent in andere dingen goed dan rationele mensen, je werkt graag op je gevoel en je wil jouw authentieke kracht in de wereld manifesteren.


Jouw wezenlijke kwaliteiten leren kennen en tot je kracht maken.
In dit programma krijg je de mogelijkheid om jouw wezenlijke kracht en jouw intuïtie te ontwikkelen tot een betrouwbaar instrument in je werk, of het initiatief dat je opzet. Je ontwikkelt je intuïtie, je innerlijke wijsheid en maakt van je inzicht en je gevoel je kracht. Je leert je gevoel te volgen en in contact te blijven met wat er in essentie speelt, wat er nodig is. Je leert het verschil tussen jouw energie en energie van anderen herkennen, bij jezelf te blijven en je niet te laten leiden door de buitenwereld en de waan van de dag. Je neemt je regie over je leven en je komt in je kracht als leider.

De ijsberg onder water
Voor de projecten en vraagstukken in je werk leer je kijken naar wat er op essentie-niveau speelt en wat het nodig heeft, hoe je een project kan gronden en weer op stroom kan brengen. Daarnaast leer je je doelen in je werk helder te maken en de regie te nemen.

Alle energiegereedschappen die je tijdens de opleiding leert, leer je dus bewust in te zetten in de concrete projecten op je werk, of je nu projectleider, leidinggevende, trainer of coach bent. Kortom, je maakt je eigen wezenlijke kwaliteiten tot je kracht in je werk.

Voor wie? In je werk ben je leider van een team of een eigen initiatief, je bent projectleider, consultant, trainer of je coacht mensen één op één. De volgende opleiding start januari 2023

Flyer Intuïtief en natuurlijk leiderschap
Heb je vragen neem dan contact op met Annelita Reinders.

Aanmelden: mail het inschrijfformulier naar a.reinders@s-sent.nl

De opleiding is ervaringsgericht, naast de lessen is er geen extra studielast.