Intuïtief en natuurlijk leiderschap

Als je van nature sensitief en intuïtief bent, dan kan het een uitdaging zijn om in deze rationele maatschappij in je kracht te blijven. Tegelijk weet je dat er meer in je zit, dat je er nog niet uit haalt wie je in wezen bent. En je weet dat je in andere dingen goed bent dan rationele mensen. Mogelijk werk je liever op je gevoel, dan dat je plannen maakt en managet op verwachtingen. Je bent geen hoofd mens! Maar hoe zet je JOUW kracht in? Hoe kom je tot je recht in je werk? Hoe kan je jezelf verwezenlijken in je werk?

Jouw wezenlijke kwaliteiten leren kennen en tot je kracht maken.
In deze opleiding krijg je de mogelijkheid om jouw wezenlijke kracht en je intuïtie te ontwikkelen tot een krachtig en betrouwbaar instrument. Door te ontdekken wat heel authentiek is aan jezelf en wat het effect van deze energie is op je werk, kom je steeds meer in je kracht. Je leert deze kracht in te zetten voor de concrete projecten in je werk. In de lessen leer je ook hoe je weer bij jezelf en je eigen weten komt, als je uit je kracht gaat. Je leert je energie te beheren, hoe je bij jezelf kunt blijven én in verbinding met de ander (of de groep). Hoe je jouw wezenlijke kwaliteit en energie tot haar recht kan laten komen hierin.

De ijsberg onder water
Voor de projecten en vraagstukken in je werk leer je kijken naar wat er op essentie-niveau speelt en wat het nodig heeft, hoe je een project kan gronden en weer op stroom kan brengen. Daarnaast leer je je doelen in je werk helder te maken en de regie te nemen.

Alle energiegereedschappen die je tijdens de opleiding leert, leer je dus bewust in te zetten in de concrete projecten op je werk, of je nu projectleider, leidinggevende, trainer of coach bent. Kortom, je maakt je eigen wezenlijke kwaliteiten tot je kracht in je werk.

Voor wie? In je werk ben je leider van een team, projectleider, of je bent consultant, trainer of coacht mensen één op één.

Flyer Intuitief en natuurlijk leiderschap
Heb je vragen neem dan contact op met Annelita Reinders.

Aanmelden: mail het inschrijfformulier naar a.reinders@s-sent.nl

De opleiding is ervaringsgericht, naast de lessen is er geen extra studielast.