Intuïtief en natuurlijk leiderschap

Als je van nature sensitief en intuïtief bent, dan kan het een uitdaging zijn om in deze rationele maatschappij in je kracht te zijn. Tegelijk weet je dat er meer in je zit, dat je er nog niet uit haalt wie je in wezen bent. Je bent in andere dingen goed dan rationele mensen, je werkt graag op je gevoel en je wil jouw authentieke kracht in de wereld manifesteren.


Jouw wezenlijke kwaliteiten leren kennen en tot je kracht maken.
In dit programma krijg je de mogelijkheid om jouw wezenlijke kracht en jouw intuïtie te ontwikkelen tot een betrouwbaar instrument in je leven en werk. Je ontwikkelt je intuïtie, je innerlijke wijsheid en maakt van je inzicht en je gevoel je kracht. Je leert je gevoel te volgen en in contact te blijven met wat er in essentie speelt, wat er nodig is. Je leert het verschil tussen jouw energie en energie van anderen herkennen, bij jezelf te blijven en je niet te laten leiden door de buitenwereld en de waan van de dag. Je neemt je regie over je leven en je komt in je kracht in jouw rol.

De ijsberg onder water
Voor de projecten en vraagstukken in je leven en werk leer je kijken naar wat er op essentie-niveau speelt en wat het nodig heeft, hoe je een project of situatie kan gronden en weer op stroom kan brengen. Daarnaast leer je je doelen helder te maken en de regie te nemen.

Voor wie? Voor iedereen die zijn of haar intuïtie wil ontwikkelen en dit in de praktijk wil toepassen. Alle energiegereedschappen die je tijdens de opleiding leert, leer je dus bewust in te zetten in de concrete projecten op je werk in in je prive-leven. Kortom, je maakt je eigen wezenlijke kwaliteiten tot je kracht in je leven en werk. De eerstvolgende opleiding start april 2023, in Arnhem.

Flyer Intuïtief en natuurlijk leiderschap
Heb je vragen neem dan contact op met Annelita Reinders.

Deelname: na de workshop Intuitief leiderschap. Heb je deze gemist, dan kun je deze in een 1-op-1 les doen.
Aanmelden: mail het inschrijfformulier naar a.reinders@s-sent.nl

De opleiding is ervaringsgericht, naast de lessen is er geen extra studielast.