Je licht bundelen

Je weet dat je een rol hebt in de transformatie van de wereld, van de mensheid. Hoe klein of hoe groot deze ook is. En je hebt al verschillende opleidingen gedaan en jouw innerlijke kwaliteit leren kennen. Het is een grote wens van je om jouw kwaliteiten in de wereld te zetten. Om in je kracht te zijn en te blijven, jouw plek in te nemen.

Het programma is een mix van energie stromen, intervisie en modules rondom verschillende thema’s over de transformatie van jezelf, de aarde en de mensheid. Met dit programma heb je ruim een jaar lang elke twee weken de gelegenheid om bij jezelf te komen en vorm te geven aan jouw plek in wereld.

Het programma duurt ruim een jaar. Je hebt één keer in de vier weken les op donderdagavond en één keer in de vier weken een module op zaterdag. Daarnaast ga je twee keer op reis, eenmaal een lang weekend naar Preau en een keer een week naar Engeland. Om je een goed beeld te geven wat dit programma voor jou kan betekenen, krijg je voor de start een reading. We kijken naar wat voor jou belangrijk is in het programma en wat je doelen daarin zijn. Je kan zo gemakkelijk verkennen of dit programma bij je past. Ben je geïnteresseerd en wil je de reading laten doen, mail dan naar a.reinders@s-sent.nl.

Dit programma start in oktober 2022.
Meer informatie vind je in de flyer:  Programma Je licht bundelen


Het programma is ervaringsgericht, naast de lessen is er geen extra studielast.