Loopbaan coaching

Werken is leuk! Het is de plek waar je jezelf kunt verwezenlijken. Dat je doet wat bij je hoort. Meestal beland je vanzelf in de juist loopbaan, soms echter niet, of je zit al een tijdje op een plek en je voelt dat er een verandering nodig is. Dat is het moment om uit te zoeken waar je leven in wezen of gaat, wat je oorspronkelijk doelen waren bij je geboorte, wat je wezenlijke kwaliteiten zijn en wat je potentieel is. Wat zit er in je? En hoe kun je je verwezenlijken in je leven en in je werk. In de loopbaan coaching krijg je antwoord op deze vragen. En zodra je helder hebt wat je wilt, dan onderzoeken we ook wat je nodig hebt om dit te realiseren en of er iets is wat deze ontwikkeling tegenhoudt. Is er iets wat maakt dat je het niet doet?


Een vraag zou kunnen zijn:

  • Ik wil veranderen van werk, maar ik weet niet wat ik wil.
  • Wat voor werk past echt bij mij?
  • Ik loop in mijn werk in een vicieuze cirkel, ik zit vast, hoe kom ik daaruit?
  • Hoe kan ik mezelf verwezenlijken in een eigen bedrijf, of baan?

Essentieniveau
We werken steeds op essentie niveau, als het gaat om wie je in wezen bent en ook als het gaat om dat wat je tegenhoudt. Hierdoor ontstaat healing. Je heelt iets in jezelf, je maakt ruimte voor wie je in wezen bent en je laat oude gewoontes of een oud beeld van jezelf, los. Je wordt hierdoor krachtiger en zelfverzekerder.

Kennismaken en dan aan de slag!
De eerste afspraak is vrijblijvend. We formuleren in deze afspraak de stap die je wilt zetten. Klikt het niet, dan hoef je de eerste afspraak niet te betalen. Word je enthousiast en wil je de loopbaancoaching gaan doen, dan betaal je de eerste afspraak wel en zijn we begonnen!

Het niveau

De praktijk
In de praktijk heb je je ervaringen,  je gedrag, ervaar je een probleem en neem je je beslissingen.

De psychologie
Achter je gedrag ligt je karakter en wie je bent voor de buitenwereld. Bij een bedrijf is dat de cultuur.

De essentie
Achter de praktijk, je gedrag en je karakter zit jij, wie je in wezen bent. En bij een bedrijf, waar het in de kern voor staat. Daar zit de eigen wijsheid. De coaching is op dit niveau. Een kijkje in de ziel!

Een ervaring van een klant: Ik was vastgelopen op mijn werk, mijn hart wilde het niet langer op de manier doen zoals mijn hoofd het voorschreef.  Met haar helderheid, humor en focus heeft Annelita me enorm geholpen en bijgestaan in dit proces om vanuit mijn eigen helderheid en in vertrouwen nieuwe stappen te maken. Inmiddels ben ik gestart met mijn eigen bedrijf, wat heel goed voelt. Ik raad Annelita dan ook van harte aan!