Intuitiejaar

In English

S-Sent biedt een Intuïtiejaar aan. Deze opleiding bestaat uit:
Basis 1:  Je intuïtie en energie
Basis 2:  Je eigen weten in 7 thema’s

In september start de Basis 1 in Arnhem en in Huizen, een cursus van 12 lessen in 3 maanden. Ook start er een Basis 2, deze bestaat uit 24 lessen, verspreid over het schooljaar van oktober tot juli 2021. Samen vormen ze het Intuïtiejaar. Je rond het jaar af met een diploma en kan dan doorstromen naar de opleidingen Healing, Reading of Jezelf verwezenlijken.

In de Basis 1 ontwikkel je je intuïtie, je leert je gevoel volgen en beslissingen te nemen die kloppen voor jou. Door ervaringsgerichte oefeningen ontdek je hoe energie werkt, wie je bent, hoe je vitaal en in je kracht blijft en hoe je in contact met anderen in verbinding met jezelf blijft. Daarna ontwikkel je in de Basis 2 je ‘Eigen weten’ in de 7 thema’s van het leven: vertrouwen; voelen en omgaan met emoties; je eigen doeleinden; genegenheid; jij in de wereld, communicatie en relatie; inzicht opdoen; eigen weten en autonomie. Als je wilt kun je de Basis 1 en 2 achter elkaar doen, je kunt ook alleen de Basis 1 doen. 

Flyer Basis 1 Intuïtiejaar Arnhem: Basis 1 Arnhem
Om in te schrijven, download hier het  Inschrijfformulier

Flyer Basis 1 Intuïtiejaar Huizen: Basis 1 Huizen
Om in te schrijven, download hier het  Inschrijfformulier

Flyer Basis 2 Intuïtiejaar Arnhem: Basis 2 Arnhem
Om in te schrijven, download hier het  Inschrijfformulier

Voor leiders en begeleiders
Ben je een leider van een team, projectleider, consultant, trainer of coach? Kijk dan ook naar de opleiding Intuitief en natuurlijk leiderschap


The proof of the pudding is in eating it…

Wil je kennismaken en ‘proeven’ aan je intuïtie? Kom dan naar het open huis en de gratis workshop

De opleiding is ervaringsgericht, naast de lessen is er geen extra studielast.