Intuitiejaar

In English

S-Sent biedt een Intuïtiejaar aan. Deze opleiding bestaat uit:
Basis 1:  Je intuïtie en energie
Basis 2:  Je eigen weten in 7 thema’s

Elk half jaar start en een Basis 1 in Arnhem, Amersfoort en/of Huizen, een cursus van 12 lessen in 3 maanden. Daarna is er een Basis 2, deze bestaat uit 24 lessen. De Basis 1 en de Basis 2 vormen samen het Intuïtiejaar. Je rond het jaar af met een diploma en kan dan doorstromen naar een themacursus, of de Healingopleiding.

In de Basis 1 ontwikkel je je intuïtie, je leert je gevoel volgen en beslissingen te nemen die kloppen voor jou. Door ervaringsgerichte oefeningen ontdek je hoe energie werkt, wie je bent, hoe je vitaal en in je kracht blijft en hoe je in contact met anderen in verbinding met jezelf blijft. Daarna ontwikkel je in de Basis 2 je ‘Eigen weten’ in de 7 thema’s van het leven: vertrouwen; voelen en omgaan met emoties; je eigen doeleinden; genegenheid; jij in de wereld, communicatie en relatie; inzicht opdoen; eigen weten en autonomie. Als je wilt kun je de Basis 1 en 2 achter elkaar doen, je kunt ook alleen de Basis 1 doen. 

Huizen Basis 1
Start 3 februari 2022. Om in te schrijven, download hier het  Inschrijfformulier

Arnhem Basis 1
Start 26 februari 2022. Om in te schrijven, download hier het  Inschrijfformulier


Intuïtief leiderschap, voor leiders en begeleiders
Ben je een leider van een team, projectleider, consultant, trainer of coach? Kijk dan ook naar de opleiding Intuïtief en natuurlijk leiderschap, deze start in 2022


The proof of the pudding is in eating it…

Wil je kennismaken en ‘proeven’ aan je intuïtie? Kom dan naar het open huis en de gratis workshop

De opleiding is ervaringsgericht, naast de lessen is er geen extra studielast.