Intuitiejaar

In het intuïtiejaar staat het ontwikkelen van je intuïtie en het beheren van je energie centraal. Je start met ‘Energie gereedschappen & intuitie’. Je leert voelen hoe het is om in verbinding te zijn met jezelf, bij jezelf te blijven en je eigen ruimte helder te houden. Je leert over het onderscheid in de energie tussen jou en een ander en hoe je op stroom blijft. Je ontwikkelt je intuïtie en leert erop te vertrouwen, zodat je beslissingen neemt die voor jou kloppen.

Hierna verdiep je je eigen weten over jezelf. Je krijgt zicht op je eigen weten in de 7 grote thema’s in het leven; vertrouwen en vitaliteit, emoties, innerlijke richting, genegenheid, communicatie, inzicht, je eigen weten en autonomie. Je leest als het ware het boek over jezelf en je leven. Je wordt steeds meer jezelf en je komt op stroom met jouw leven en jouw doelen.

Het Intuïtiejaar wordt aangeboden in Huizen (daar kun je nog bij aansluiten). Verder start in februari het Intuïtiejaar in Arnhem zijn we de mogelijkheden aan het bekijken voor een Intuïtiejaar in Amsterdam, bij interesse kun je een mail sturen. Voor meer info: Flyer Intuitiejaar Huizen september 2018

Na dit Intuïtiejaar kun je je specialiseren in de healing en reading opleiding of kiezen voor de leerlijn jezelf verwezenlijken.

Om in te schrijven, download hier het   Inschrijfformulier

The proof of the pudding is in eating it
Wil je kennismaken en ‘proeven’ aan je intuïtie? Kom dan naar het open huis en de gratis workshop!

De opleiding is ervaringsgericht, naast de lessen is er geen extra studielast.