Blog

De geschiedenis is geen horizontale lijn, het zigzagt.

 

De geschiedenis is geen horizontale lijn,
het zigzagt. 

Barack Obama: “Ik hou ervan om deze oude plekken te bezoeken, Petra, De pyramides of het Parthenon, Stonehenge. Het geeft je perspectief. Tegenwoordig leven we te veel van dag tot dag. We kijken naar de beurs, naar de peilingen. De laatste tweet en die vervullen ons met angst en vrees. Sta je bij zo’n oude plek, dan word je eraan herinnerd dat we deel uitmaken van een lange keten. We moeten ons best doen met de kleine schakel van de ketting die ons is gegeven.”

Obama: “Ik herinner mijn mensen eraan dat historie/de geschiedenis geen horizontale lijn is. Het zigzagt. Maar de trend zal uiteindelijk in de richting gaan van een minder gewelddadige meer empathische en vrijgevige wereld. En daarvoor zijn mensen nodig. Die ervoor vechten.”

Met S-Sent vul ik door de coaching, business coaching, opleidingen in intuïtie, mijn schakeltje zo goed mogelijk in! En graag poets ik dit schakeltje, mijzelf, de coaching en de lessen steeds weer op, zodat ze op essentie niveau blijven.

Er is een opkomende generatie die de visie van Obama op de wereld deelt. En dan zijn er krimpende krachten die van de andere kant terugduwen. Het zigzagt. Ik ben er dan ook voor de lange termijn. Jij ook? Ik ben er voor mensen en bedrijven. Voor wie je in wezen bent als mens en waar je bedrijf in de kern voor staat. En daarom draag ik dan ook graag bij aan Boost je Business van binnenuit, dit bijzondere event dat staat voor ‘jij bent bijzonder!’ en ‘werk vanuit jouw why, dat wat voor jou heel waar is’. Dit event geeft je de kans om jouw schakeltje op te poetsen, jouw bijdrage te laten glimmen, zodat je zichtbaar bent. Een mooi begin van het nieuwe seizoen!

Annelita Reinders
S-Sent, Leven in essentie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.