Nulpunt

Nulpunt is een plek waar mensen die enthousiast zijn over de nieuwe economie (lees werken op een mensgerichte en bewuste manier), elkaar ontmoeten en hun vragen over hun bedrijf, team of project mee naartoe nemen. Nulpunt biedt een moment om stil te staan, niet meer, niet minder. Het is een soort energie tankstation. Je kunt er even bijtanken, wijsheid opdoen en energie.

Datum: Voor het eerstvolgende Nulpunt moment klik hier!  Voor het programma klik hier!

Voor wie?
Mogelijk ben je al geïnspireerd door Reïnventing organisations van Frederique Laloux,  Spiral Dynamics, ben je bezig met duurzaam ondernemen of wil je simpelweg meer weten over de ijsberg onder water, de onderstroom in jullie organisatie of team. Nulpunt kun je inzetten als middel om helderheid te creëren en meer bewustzijn te krijgen over de jouw eigen authentieke kwaliteiten, jouw rol en de kracht van je organisatie of team. Je komt weer bij je eigen inzicht en wijsheid erover. Door als leider en professional vanuit deze wijsheid besluiten te nemen en te handelen, doe je wat klopt en kan de organisatie floreren.  Wil je een ervaring horen? Lees de blog van Petra, zij was bij een van de Nulpuntmiddagen.

Inschrijven: Schrijf je in door een mail te sturen naar a.reinders@s-sent.nl. Je krijgt dan zsm alle praktische informatie mbt jouw deelname aan het Nulpunt evenement en de factuur om te betalen. De kosten voor deelname zijn € 65,- incl. btw.

Nulpunt in je bedrijf
Een Nulpunt moment kan ook in company worden georganiseerd. Bijvoorbeeld om met je team samen helder te krijgen waar jullie team of organisatie in essentie voor staat, in hoeverre het team of de organisatie in haar kracht is, wat jullie doelen nu zijn en welke stappen nu gezet kunnen worden.


Ambassadeurs en partners van Nulpunt zijn: