Blog

Petra was bij NULPUNT

Petra was bij Nulpunt

Op 12 mei begint de middag al met het ontmoeten van andere creatievelingen, die initiatieven hebben opgezet of bedrijven laten bloeien. Ik ben verrast door de verscheidenheid en het enthousiasme waarmee ieder zijn eigen idee neerzet. Na een korte introductie over ondernemen krijg ik een reading, dat is een beschrijving van de energie. Ik ga mee met een ervaren reader die mijn proces in mijn bedrijf gaat lezen. Ik ben heel benieuwd, want ik zie zelf door de bomen het bos niet meer. Wat blijkt….ook de reader ziet onhelderheid en raakt in verwarring. Het fijne met energiewerk is dat verwarring er gewoon mag zijn. Na een tijdje kijken klaart de lucht op en ziet Hedwig mijn proces helder. Ze haalt de bomen uit elkaar en laat me weer een overzichtelijk bos zien zeg maar. Ik heb teveel ballen in de lucht en moet terug naar de kern.

Met allemaal nieuwe gedachtes keer ik terug bij het workshop gedeelte. We doen leuke praktische oefeningen: we voelen, tekenen, staan en zitten terwijl we onze eigen kracht onderzoeken. Wanneer voelen we ons krachtig, wanneer staan we stabiel op onze benen? En als je je situatie tekent. Hoe voel je je dan als je er letterlijk in gaat staan?

Kortom het was een leuke en nuttige middag en ik ging met heel veel nieuwe ideeëen over mijn proces en mijn bedrijf weer naar huis.

Petra van Lint

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.