Blog

Van binnenuit…


Intuïtie is de taal van de ziel 

Om in verbinding te komen met jezelf moet je de juiste taal spreken. Met je rationele capaciteit maak je je boodschappen lijstje, zorg je dat je de juiste trein, of snelweg neem en op tijd komt voor je afspraak. Je intuïtie is je innerlijke wijsheid, deze gebruik je om inzicht te krijgen in jezelf, jouw leven, je werk of bedrijf. Wat is wezenlijk belangrijk en nodig.

Het is heel gewoon dat je elke dag je tanden poetst, ontbijt, luncht… Voor een controle naar de tandarts gaat. Zo is het ook met jezelf en je energie, je moet het aandacht geven en onderhouden. Luisteren naar die stem in jou, jezelf erkennen, je vertrouwen voeden en zo steeds een beetje meer de JE in jezelf naar voren toveren, zodat het sprankelt. En dat geldt ook voor bedrijven; weten waar je voor staat is goud waard!

DAT AUTHENTIEKE, DIE HELE EIGEN ENERGIE VAN MENSEN, ZIT VAN BINNEN
Als mens zit je je vol met sociale programmering, hoe je zou moeten zijn en wanneer je succesvol bent. Je stopt daar gemakkelijk veel energie en moeite in. Je vergeet je verbinding met jezelf en in ‘ik ben’ te zijn en je verliest dan gemakkelijk je vertrouwen. Bij S-Sent scholen we je intuïtie, je eigen en innerlijke weten, zodat je jezelf leert voelen. Want jouw eigen inspiratiebron, de JE in jezelf, kun je leren voelen. Daar dicht bij zijn maakt je krachtig, mooi en blij. Dit kun je leren in de opleiding Intuïtieve ontwikkeling. Je leert over ‘Ik ben’, over vertrouwen en je eigen wezenlijke kwaliteiten te zien. En vanuit ‘Ik ben, jij ook! leer je dan niet alleen in verbinding met jezelf te zijn, je leert ook de kwaliteit van de ander te zien. Op zo’n manier dat de ander zich gezien voelt en er rust en vertrouwen ontstaat. Mensen zijn van zichzelf mooi, je moet alleen leren je gekleurde bril af te zetten, dan kan de ander tot bloei komen.

In dit bijzondere event, Boost je bedrijf van Binnenuit, zit dit ‘Ik ben’ in het woord ‘van binnenuit’. Je kunt in je werk of in je bedrijf in actie zijn vanuit jezelf of vanuit een extrinsieke motivatie. Het is een keuze. Wij kiezen voor ‘van binnenuit’.

Annelita Reinders
S-Sent, Leven in essentie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.