Coaching

Het uitgangspunt van de coaching is jouw ontwikkeldoel, de stap die je wilt zetten in je leven of in je loopbaan. Tijdens de eerste afspraak formuleren we dit doel. In de afspraken daarna kijken we steeds wat maakt dat je deze stap niet gewoon zet! Met wat hier op essentie niveau speelt, gaan we aan hetwerk. Hierdoor ontstaat ontwikkeling op wezenlijk niveau en verandert ook de praktijk.

Tijdens de coaching ga je inzicht krijgen in jouw oorspronkelijke doelen bij je gebooorte, wat je authentieke kracht is en je potentieel. We kijken naar hoe je tot je recht kwam tot nu toe, waar je nu staat, wat je aan het leren bent en wat nu je doelen zijn. Kortom hoe je tot je recht komt en welke plek daar bij past.

De eerste afspraak is vrijblijvend. We formuleren in deze afspraak je ontwikkeldoel. Klikt het niet, dan hoef je de eerste afspraak niet te betalen. Word je enthousiast en wil je de coaching gaan doen, dan betaal je de eerste afspraak wel en zijn we begonnen!

Een vraag zou kunnen zijn:

  • Ik kom dezelfde situatie steeds opnieuw tegen, waarom is dat?
  • Ik voel me moe. Mijn inspiratie is zoek. Hoe word ik weer vitaal?
  • Wat voor werk past echt bij mij?
  • Ik loop in een vicieuze cirkel, hoe kom ik daaruit?
  • Hoe kan ik mezelf verwezenlijken in een eigen bedrijf, of baan?

Een ervaring van een klant:Ik was vastgelopen op mijn werk, mijn hart wilde het niet langer op de manier doen zoals mijn hoofd het voorschreef.  Met haar helderheid, humor en focus heeft Annelita me enorm geholpen en bijgestaan in dit proces om vanuit mijn eigen helderheid en in vertrouwen nieuwe stappen te maken. Inmiddels ben ik gestart met mijn eigen bedrijf, wat heel goed voelt. Ik raad Annelita dan ook van harte aan!