Bedrijven

In het bedrijfsleven is het steeds normaler om onderzoek te doen naar de ijsberg onder water. Uit te zoeken wat er in essentie speelt, zodat als de disbalans daar wordt opgelost, de praktijk mee verandert. Dit wordt ook wel Theory U genoemd, ik noem dat Business coaching op essentie niveau.  Door niet alleen het probleem op te lossen, maar ook de bron van dit probleem, bouwen deze organisaties aan een duurzame organisatie. Deze organisaties gaan ‘langer’ mee en weten wat hun unieke rol is in de wereld. Zij richten zich op ‘leven’ in plaats van ‘overleven’, ze zijn gericht op hun lange termijn bijdrage aan de maatschappij en de wereld en zijn niet alleen gericht is op het korte gewin.

In dit soort ontwikkelprocessen heeft Annelita Reinders van S-Sent een rol. Als arbeid- en organisatie psycholoog en specialist in het verwezenlijk van jezelf en je bedrijf, begeleidt zij ZZP-ers, ondernemers en leiders van grotere organisaties bij het inzicht krijgen in waar de organisatie in de kern voor staat, wat de doelen zijn en hoe zij deze kunnen verwezenlijken. We onderzoeken naast deze vragen ook wat belangrijk is in het proces van ontwikkelen, wat de organisatie energie geeft en wat de grootste energievreters zijn binnen de organisatie. In het Boek Energiemanagement in organisaties wordt hier meer over verteld.

Het ontwikkelen van organisaties op essentie niveau heeft binnen S-Sent verschillende vormen, zoals Business coaching, workshops vanuit BBB (Ben & Bouw je bedrijf van Binnenuit) en de Nulpuntmiddagen.

Voor vragen of kennismaking, kun je contact opnemen met Annelita Reinders