Nulpunt

Nulpunt is een plek waar mensen die enthousiast zijn over de nieuwe economie (lees werken op een mensgerichte en bewuste manier), elkaar ontmoeten en hun vragen over hun bedrijf, team of project mee naartoe nemen. Nulpunt biedt een moment om stil te staan, niet meer, niet minder. Het is een soort energie tankstation. Je kunt er even bijtanken, wijsheid opdoen en energie.

Het eerstvolgende Nulpunt moment is op 12 oktober in  Den Andel.

Nulpunt in je bedrijf 
Op een Nulpuntmoment sta je als professional of leider op essentieniveau stil bij waar je staat in je ontwikkeling en waar je staat met je werk, project of vraag. Dit geeft hernieuwde focus en richting. Het is een heel geschikt middel in opleidingen, organisatieontwikkeltrajecten en persoonlijke en leiderschaps-trajecten. Hoe je meer tot je recht komt, wordt zichtbaar op een Nulpuntmoment.

Waarom Nulpunt er is 
De nieuwe economie kan wel een katalysator gebruiken. Door jouw potentieel te kennen, meer jezelf te worden en je eigen wijsheid in te zetten, ben je een katalysator.

Voor wie? 
Mogelijk ben je al geïnspireerd door Social Impact, Reïnventing organisations van Frederique Laloux, of Spiral Dynamics, en wil je met je organisatie een teal organisatie worden. Of zag je de film Down to earth van Rolf Winters en Renata Heinen en wil je weten wat er onder water leeft in jouw organisatie of bij je team. Nulpunt kun je inzetten als middel. In het nulpunt is helderheid en essentie.

Nulpunt is er dus voor iedereen die helder wil ondernemen, bewust. Met z’n allen zitten we inmiddels in allerlei systemen en paradigma’s en vaak is omzet leidend (lees oude economie). Door zelf vanuit ‘je eigen weten en wijsheid’ besluiten te nemen en te handelen, doe je wat klopt voor je. Of misschien wil je met je team of samen met je klant even ‘stilstaan’ en uitzoeken waar jullie team of organisatie in essentie voor staat, wat het nodig heeft, wat jullie doelen nu zijn en welke stappen nu gezet kunnen worden. Dit is goed voor jou als leider of professional en goed voor je bedrijf. En je draagt als vanzelf bij aan een nieuwe economie en een nieuwe wereld.

Voor meer informatie, het programma en deelname, bezoek de Nulpunt site en lees de blog van Petra, zij was bij een van de Nulpuntmiddagen.