Volgend open huis:
20 januari 2018
Dagen tot de volgende ontdekkingsreis
3
S-Sent

Door opleidingen en coaching van S-Sent ontwikkel je jouw eigen weten, je intuitie, en leer je erop vertrouwen, zodat je jezelf en jouw potentieel, of je bedrijf kunt verwezenlijken. Je ontdekt wie je in wezen bent en waar jij, jouw project of bedrijf voor staat. Je leert hoe je jezelf en je doelen manifesteert en op de flow komt! 

Opleidingen: Je intuitie en de JE in jezelf 
Jouw eigen inspiratiebron, de JE in jezelf, kun je leren voelen. Dit kun je leren in de opleiding Intuïtieve ontwikkeling. Je ontwikkelt je eigen weten over jezelf, je leven en om te gaan met je energie.

Coaching: De JE in jezelf en je loopbaan
Dat vuurtje van binnen, dat is wat je verwezenlijkt in je leven en loopbaan. In de coaching leer je wie je in wezen bent, wat je oorspronkelijke doel was en wat je (loopbaan)doelen nu zijn.

Business coaching: De kern in je bedrijf
Dat vuurtje van binnen, dat zit ook in een bedrijf. Dat is waar het bedrijf in de kern voor staat. Bij S-Sent kun je deze kern leren kennen en ontwikkelen in de Business coaching en bij Nulpunt.  

Kennismaken? Bel of kom naar een gratis workshop & open huis, of naar een van de Nulpuntmiddagen. Zie hier rechts.

Warme groet!
Annelita Reinders
Leraar en coach

 

 


Gratis workshop en open huis:

Intuitie en je gevoel volgen

Arnhem: De Wiltstraat 6, Arnhem 
20 januari: 10.00 - 13.00 uur


Je kunt je opgeven via:
a.reinders@s-sent.nl


Tijdens de workshop en het open huis ga je zelf ervaren wat intuïtie en eigen weten is en hoe je deze kunt ontwikkelen. Je ervaart hoe energie werkt, hoe je bent als je in verbinding met jezelf bent en hoe het is als je je gevoel volgt. Je kunt ook een reading of een healing krijgen. Een reading is een beschrijving van je energie en geeft een beeld van wat je aan het leren bent, wat je doelen zijn en welke stappen je nu kunt zetten. Een healing is het in balans brengen van de energie. 
De workshop en de reading/healing zijn gratis en geeft een goed beeld van wat de opleiding voor jou kan betekenen.


Voor bedrijven: Nulpunt
Ga naar www.nulpunt.biz, meerdere malen per jaar verzorgen we een Nulpuntmiddag. 

Uitgebreide info: