Volgend open huis:
3 maart 2018
Dagen tot de volgende ontdekkingsreis
-15
S-Sent

Door opleidingen en coaching van S-Sent ontwikkel je jouw eigen weten, je intuitie. Je leert erop vertrouwen, zodat je jezelf en jouw potentieel, of dat van je bedrijf kunt verwezenlijken. Je ontdekt wie je in wezen bent en waar jij, jouw project of bedrijf voor staat. Je leert hoe je jezelf en je doelen manifesteert en op de flow komt! 

Opleidingen: Je intuitie en de JE in jezelf 
Jouw eigen inspiratiebron, de JE in jezelf, kun je leren voelen. Dit kun je leren in de opleiding Intuïtieve ontwikkeling. Je ontwikkelt je eigen weten over jezelf, je leven en om te gaan met je energie.

Coaching: De JE in jezelf en je loopbaan
Dat vuurtje van binnen, dat is wat je verwezenlijkt in je leven en loopbaan. In de coaching leer je wie je in wezen bent, wat je oorspronkelijke doel was en wat je (loopbaan)doelen nu zijn.

Business coaching: De kern in je bedrijf
Dat vuurtje van binnen, dat zit ook in een bedrijf. Dat is waar het bedrijf in de kern voor staat. Bij S-Sent kun je deze kern leren kennen en ontwikkelen in de Business coaching en bij Nulpunt.  

Kennismaken? Bel of kom naar een gratis workshop & open huis, of naar een van de Nulpuntmiddagen. Zie hier rechts.

Warme groet!
Annelita Reinders
Leraar en coach

 

 


Gratis open huis en workshop: Intuitie en je verbinding met jezelf.

Arnhem: De Wiltstraat 6, Arnhem 
3 maart: 10.00 - 12.30 uur

Tijdens de workshop en open huis ga je door ervaringsgerichte oefeningen ontdekken wat intuïtie is, hoe energie werkt en hoe het is als je meer in verbinding met jezelf bent. Naast de workshop krijg je een reading, dat is een beschrijving van je energie en geeft een beeld van wat je aan het leren bent, wat je doelen zijn en welke stappen je nu kunt zetten. Ook krijg je een healing, dat is het in balans brengen van de energie. 

De gratis workshop en open huis geeft e
en goed beeld van wat de opleiding voor jou kan betekenen.

Je kunt je opgeven via:
a.reinders@s-sent.nl


Voor bedrijven: Nulpunt
Ga naar www.nulpunt.biz, meerdere malen per jaar verzorgen we een Nulpuntmiddag. 

Uitgebreide info: