Blog

De Aarde op de werelderfgoedlijst van UNESCO

Henry Mentink, idealist en ondernemer met twee voeten inde aarde.

Volgens de UNESCO-criteria voor de Werelderfgoedlijst moeten “sites van uitzonderlijke universele waarde zijn”. En dat is de Aarde, zonder twijfel!! Dus gaat ondernemer en idealist Henry Mentink met een kruiwagen op pad, een kruiwagen vol aarde.


Vandaag 22 april, op Earth Day, de dag van de Aarde, loopt Henry Mentink met een kruiwagen in 45 dagen naar het hoofdkwartier van UNESCO in Parijs. In het filmpje hieronder zie je hoe Henry startte, hoe hij de aarde van de beurs wil halen en de aarde op de Werelderfgoedlijst van UNESCO wil zetten. Zijn ‘krui-tocht‘ naar Parijs begon hij vanmorgen om 10 uur. Waarom de aarde op de Werelderfgoedlijst van UNESCO hoort? Henry: ‘De aarde is van ons allemaal. En dan zijn we samen eigenaar en hebben we het gevoel om er samen voor te zorgen.’

De aarde heeft ons veel te bieden
De aarde voed ons. Naast voedsel voor je lichaam, voed het ook hoe je je in je lichaam voelt. De de natuur en je verbinding met de aarde te verdiepen voed je je lichaam en geest. Je komt in balans.

Wil jij ervaren hoe het is om een diepe verbinding met de aarde te hebben? Of geniet je altijd zo van de natuur en wil je de energie van de natuur ervaren? Kom dan naar een van de workshops in Arnhem, Amsterdam, Het Gooi of Wageningen. Zie de agenda voor de data. 


Annelita Reinders
S-Sent, Leven in essentie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.