Blog

De magie van Engeland


Avebury, de grootste steencirkel wereldwijd

Wat een warm gevoel! Avebury, zo’n heldere aardse energie en zoveel ruimte om er te mogen zijn. In deze grootste steencirkel van de wereld is heel voelbaar hoe men ruim 4000 jaar geleden het leven waardeerde. Alle energie was gericht op verbinding, samen ‘zijn’ en samen leven. Alle deelnemers in de groep kwamen hier helemaal tot ontspanning. De één ging midden in de steen cirkel in het gras liggen, de ander zat heerlijk tegen een steen geleund en weer een ander liep in de energie door de slang, een stenen rij die vanuit de grote steencirkel loopt naar de Sanctuary, een kleine cirkel waar alles samenkomt. Verbinding en je gedragen voelen waren de woorden die iedereen achteraf noemde.
 
Glastonbury time
En Glastonbury is gewoon heel relaxed. Het is heerlijk om je te laven aan de bloementuin van Chalice Well en de energie te voelen van de Tor. Deze aardse krachtplek straalt uit over heel Glastonbury. En het motto is ‘zijn’. Zonder moeten of horen. In Glastonbury kennen ze dat niet. Ze leven daar in de Glastonbury time. Winkels open van 10 tot 4 en soms alleen open als ze open zijn; Glastonbury maybe time :-). 

Wil je even meeliften op de energie van Engeland?
Al de energieplekken die we bezochten rommelden onze typisch Nederlandse perfectie en georganiseerdheid los. Bij iedereen ging de energie weer stromen en er was inspiratie alom. Misschien wil je even meeliften op dit gevoel? … Hoe zou het zijn als je doet wat je van nature goed kan en graag doet? Niet iets doet omdat het moet of omdat het je taak is. Maar dat jij jouw unieke eigen bijdrage hebt en hierom gewaardeerd wordt. Je gedragen voelt om jouw kwaliteiten te ontplooien en dat je leeft vanuit overgave en vertrouwen. Dat is de magie die te vinden is in Engeland.

Suzanne: 

“Wat was het fijn in Engeland!

Ik ben weer helemaal warm en stevig in mijn (vrouwelijke) energie! ”

De energie van deze reis werkte diep door in ons lichaam. Kwamen de meesten moe aan in Engeland, ze gingen stevig en vol energie en inspiratie weer naar huis.

De energie reizen naar bijvoorbeeld Engeland, Chartres en Vezelay zijn een onderdeel van de opleidingen, zoals de healing– en reading opleiding en het programma Je licht bundelen. In Nederland bezoeken we ook energie plekken, zoals twee prachtige energieplekken in Den Bosch op 18 september 2022 en we hebben les in de natuur tijdens de ‘Zorg voor jezelf’ lessen in mei en juli. Wil je daarbij zijn, bekijk de agenda en geef je dan op door een mail te sturen naar a.reinders@s-sent.nl


Annelita Reinders
S-Sent, Leven in essentie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.